Tehnički kutak > Tuning skutera
Runner,max brzina problem?!Update!
Rossi:
--- Citat: dino gp1 - 16 Svibanj, 2009, 20:39:00 ---Probaj vratiti serijski centralni ili malossi zeleni :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
a kako mogu provjerit jel se remen dize do vrha ?? ...koliko sam ja shvatio uzmem onaj dio varioamta i kojem dodju rolnice i po onoj sjajon strani povucem uspravnu crtu npr flomasterom..provozam se par puta full gas i vidim dokle se flomaster izbriso ?
Marekvz1:
to i je variomat.da,tak probaj.
Rossi:
jel mi ko moze reci koji je klipic i koja igla na 17.5 dellorto sto dodje serijski na runnerima....po onoj tabeli pise 06 igla a ovamo gdje se uporedjuju igle tj razlike ima samo 02,07,itd...nema te 06...treba mi taj info jer kako mi je slow rekao da moj karb daje vise goriva nego obicni 17.5 ...stim znaci da bi mi trebala manja dizna od ove sto je sad....eh sad mene zanima koja je razlika i koliko ovaj karb moj daje vise goriva za razliku od obicnog..kod mene je igla A07 i klipic 40,dizna 82 trenutno ...ler dizna 55....sadm i treba info od nekoga ko ima piaggio noviju masinu koja je kod njega igla i klipic ??
dino_sk:
ma to je do prijenosa nesto sjebano ,serijski centralni vratit i ja bi probao sa serijskim remenom
3alfa3:
--- Citat: Rossi - 16 Svibanj, 2009, 19:50:28 ---kroz ubzranje se vrti nekih 10400 rpm pa na max padne oko 10200
--- Kraj citata ---
Vise niti nebi smio, dakle, prijenos je postelan dobro. Trebas samo pogledati da li dize remen do kraja.
Ova gore tablica vrijedi samo za PHBG karbove, a ti imas PHVA pa ti ona ne pomaze.
Kakva je boja svjecice na full gasu? Ako je u redu, onda to nema veze sa max. brzinom. Podsjeti me, kako je preradje n airbox (ako je uopce preradjen)?
Ukoliko se ispostavi da dize remen do kraja, da je karb postelan i da imas 10200 okr na krajnjoj (a 10400 kroz ubrzanje), onda to znaci da brze ne moze jer nema vise snage i to je brzina s kojom se moras pomiriti.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju