Tehnički kutak > Tuning skutera
S6 pro replica i mhr replica
Rossi:
neznam vala...kod mene zx bio ko nov al bukvalno ...i yasuni je sad ko nov...vidit cemo kakav ce bit poslije jedno god.....ali mroa bit ko nov jer poslije svake voznje skuter kad parkiram uzmem na krpicu malo ulja 2t ili nekog drugog i predjem auspuh i jos imam sprjeva za zastitu od vlage,hrdje,i ostalih vremenskih nrepilika i slicno...nekakva njemacka sranja ...predjem i tim onako po vrucem auspuhu i sve super....
Crazy Kuree:
--- Citat: cvele60 - 18 Svibanj, 2009, 14:21:24 ---E vis tu razliku bolje dati za dobro kvacilo,karb...
.Nije ni yasuni neko cudo,vec tu na forumu ima primera raspadnutih topova.... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
nema na forumu a ni u svijetu nijedan primjer da je yasuni R puko :icon_biggrin: i nisu svi isti neki su bolji neki i nisu auspuh
SlowRider:
--- Citat: Crazy Kuree - 18 Svibanj, 2009, 18:37:57 ---nema na forumu a ni u svijetu nijedan primjer da je yasuni R puko :icon_biggrin: i nisu svi isti neki su bolji neki i nisu auspuh
--- Kraj citata ---
imam yasunija skoro 1 godinu, kada pogledas neki jeftiniji spuh, svi izgledaju kao obicne limenke.
dhorvat:
Ja znam da je Yasuni dosta kvalitetniji od npr. ZX-a, a moj ZX je prošo "sito i rešeto" kaj se tiče udaranja, nabijanja u ležeće policajce, rizole... Uvijek se izmako iz ležišta i malo udubio, ali nikad puko :nono:
Kakav je onda Yasuni, kvragu. S njim možeš auto nekome razbit :toothy11:
Čuo sam da je S6 napravljen od jako tankog lima i vrlo je nekvalitetan po pitanju izdržljivosti i čvrstoće. A MHR replica od debljeg lima, jako skup i po performansama samo solidan auspuh :icon_thumright:
dino_sk:
svaki cigan svog konja hvali :toothy11:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju