Tehnički kutak > Tuning skutera

Ulje iz volana

<< < (2/3) > >>

speed:
ako je bio na servisu ona oni znaju podmazat osovinu volana pa se mast rastopi kad je vruce i curi,al to rijetki rade

Benjamin:
to nikak nemre biti od uljas kojim podmazuju volan..ak podmazuju ista onda je lezaj gornji na volanu..a on je ispod rasine plastike i oko njega je plastika udaljenja oko 2-3cm....tak da je najvjeorjatnije od kocnice...i mislim da slini na prikljucku i onda se cjedi po lajtungu a lajtung zna cesto po rubu plastike klizit i onda prede na oklop...ali to su sve nagadanja dok se ne skine i ne vidi nemoze se znat...

I ulje ne nagriza odmah boju...nego kad stoji par sati..a pretpostalvjam da je decko do sad uvijek obrisao....pa nije bilo posljedica...

nirox:
Izvana curi, iz one maske di su žmigavci..ima malih tragova ulja..budem otišel s njim na servis pa nek vidiju šta je s tim.

Bokygs:
I meni je isti problem bio...samo što je ulje osim na tom mjestu curilo i na unutaranju stranu prednje maske(gdje su grube plastike)
Odmah nakon što sam to primjetio našao sam problem...
Staklo na kojem se vidi koliko je ulja preostalo u "posudici ulja" od prednje kočnice je napuklo i odtud je curilo....
No pošto je skuter tad još bio pod garancijom dobio sam besplatno sve(čak i novu ručku)  :icon_biggrin:

Benjamin:
ti bar ostala stara rucka...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju