Tehnički kutak > Tuning skutera

Cviljenje kočnica

<< < (3/4) > >>

pitaNS:
i meni cvili zadnja kočnica na kojoj su serijske pločice!
Prednja pločice su mi Stage6 racing i ne cvile uopšte...

kupio sam sad i RMS pa ćemo videti šta one kažu....

A ovo za šmirglanje pločica možda uspe dok se opet ne potroše malo, i eto ti opet cviljenja....  kako to mene nervira, užas!

VoRdA_NRG_MC3:
pa prednja rijetko kome i cvili zato jer se manje koristi nego zadanja...tako da se na zadnjoj brze trose plocice..ja kad sam sebi skidao prednje su bile ko nove a zadnje skroz istrosene..

cvele60:

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 18 Svibanj, 2009, 14:14:17 ---pa prednja rijetko kome i cvili zato jer se manje koristi nego zadanja...tako da se na zadnjoj brze trose plocice..ja kad sam sebi skidao prednje su bile ko nove a zadnje skroz istrosene..

--- Kraj citata ---
To je zbog toga jer vise upotrebljavas ''pogresnu'' kocnicu-zadnja je tu da samo pomogne prednjem disku....

VoRdA_NRG_MC3:
ja kocim sa oba 2 al kazem da vise stisnem zadnju jer mi je prednja dosta jaka pa da nebi proklizao..

cvele60:

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 18 Svibanj, 2009, 14:21:21 ---ja kocim sa oba 2 al kazem da vise stisnem zadnju jer mi je prednja dosta jaka pa da nebi proklizao..

--- Kraj citata ---
NIje bitno sto je ''jaka'' uz malo mere pri stisku i navikavanja na to kako koci postepeno postaje ''glavna''...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju