Općenito > Generalno o skuterima
Derbi GP 250
ADRO 3:
novi mi je puno ljepsi
ali stariji mi je zbog karba i zbog 2 kociona bolji
Punisher:
--- Citat: ADRO 3 - 06 Travanj, 2007, 10:07:01 ---novi mi je puno ljepsi
ali stariji mi je zbog karba i zbog 2 kociona bolji
--- Kraj citata ---
Pa dobro jedini problem možda predstavlja injektor pošto je ovdje poznato kakvo je gorivo.
Ali što se tiče 2 kočiona čitao sam u recenziji Motoplus-a, a i Eladio je napisao da cvile. Čak je na starom modelu prejaka prednja kočnica zbog ta 2 diska te bi mogao predstavljati nekima problem.
StreetRunner:
a šta ja znan,ja san ti za novi model iako mu je najveća mana karburator.Novi ti je još agresivnijeg izgleda nego stari a tu su ti još i 2 amortizera zada tako da san ti ja za novi.Lipše mu je izveden i prednji blatobran :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
Punisher:
--- Citat: StreetRunner - 06 Travanj, 2007, 11:13:34 ---a šta ja znan,ja san ti za novi model iako mu je najveća mana karburator.Novi ti je još agresivnijeg izgleda nego stari a tu su ti još i 2 amortizera zada tako da san ti ja za novi.Lipše mu je izveden i prednji blatobran :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ne znam jesam li te ja dobro skužio ili si ti krivo skužio... novi model ima injektor a ne karb. Biće si htio napisati umjeto karba :icon_tongue:
StreetRunner:
--- Citat: Punisher - 06 Travanj, 2007, 11:16:42 ---
--- Citat: StreetRunner - 06 Travanj, 2007, 11:13:34 ---a šta ja znan,ja san ti za novi model iako mu je najveća mana karburator.Novi ti je još agresivnijeg izgleda nego stari a tu su ti još i 2 amortizera zada tako da san ti ja za novi.Lipše mu je izveden i prednji blatobran :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Ne znam jesam li te ja dobro skužio ili si ti krivo skužio... novi model ima injektor a ne karb. Biće si htio napisati umjeto karba :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
pa to ti i govorin,ja san ti za više za karb a pošto ga na novon modelu nemaš to mu je mana.Ali svejedno nakon svih razmatranja :laughing7: :laughing7:uzmi novi model IAKO nema karb
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju