Općenito > Generalno o skuterima
Derbi GP 250
odin:
--- Citat: IZd - 20 Svibanj, 2007, 12:06:24 ---Idemo mi kod odina na Krk. Kad nas vidi morat će se smilovati... :toothy3:
A za šankom s pivom u ruci ćemo snižavati cijenu...morat će brzo popustiti kao se ne bi pijani vraćali do Zadra da nas nema na duši... :laughing7:
--- Kraj citata ---
Da, jos cu vam i nocenje morati organizirati :) Samo troskovi, bolje da odmah pokleknem :))
Punisher:
:laughing7: :laughing1: :laughing7: hvala na ponudi ali mislim da ćemo samo doći i ueti skuter i odmah veselo prema Zadru, ali ćemo prvo na piće :laughing11: :laughing11: :laughing11: :icon_thumright: :icon_tongue:
IZd:
--- Citat: odin - 21 Svibanj, 2007, 08:49:50 ---
--- Citat: IZd - 20 Svibanj, 2007, 12:06:24 ---Idemo mi kod odina na Krk. Kad nas vidi morat će se smilovati... :toothy3:
A za šankom s pivom u ruci ćemo snižavati cijenu...morat će brzo popustiti kao se ne bi pijani vraćali do Zadra da nas nema na duši... :laughing7:
--- Kraj citata ---
Da, jos cu vam i nocenje morati organizirati :) Samo troskovi, bolje da odmah pokleknem :))
--- Kraj citata ---
Upravo tako, odmah treba Punisheru dati do znanja koji je to popust i koliko, kako nas dvojica ne bi morali trenirati mjesec dana za šankom prije nego što dođemo...!!! ;D
filiplatinovicz:
kakvo pivo, žlahtina je zakon!!!
Punisher:
--- Citat: filiplatinovicz - 25 Svibanj, 2007, 10:45:59 ---kakvo pivo, žlahtina je zakon!!!
--- Kraj citata ---
Ovisi koliko para bude bilo, vidiš da i za ovo moram dići kredit :laughing7: :laughing7: :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju