Općenito > Generalno o skuterima

Derbi GP 250

<< < (6/13) > >>

odin:

--- Citat: IZd - 16 Svibanj, 2007, 12:41:52 ---
Jel' vrijedi za članove foruma -10% dodatne akcije  :toothy3:

--- Kraj citata ---

nakon nekoliko piva, sve je moguce :)

IZd:

--- Citat: odin - 16 Svibanj, 2007, 23:12:34 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

...onda dolazimo Punisher i ja zajedno na pregovore...i mijenjamo se za šankom...(moram Punisheru malo pomoći, mlad je i dobar - zaslužio je), a usput će jedan Derbi put Zadra (to je ekstra prodaja na tržištu na koje se nije računalo)  :toothy10:

Punisher:

--- Citat: IZd - 17 Svibanj, 2007, 15:01:55 ---
--- Citat: odin - 16 Svibanj, 2007, 23:12:34 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

...onda dolazimo Punisher i ja zajedno na pregovore...i mijenjamo se za šankom...(moram Punisheru malo pomoći, mlad je i dobar - zaslužio je), a usput će jedan Derbi put Zadra (to je ekstra prodaja na tržištu na koje se nije računalo)  :toothy10:

--- Kraj citata ---
Hvala... nadam se da će Derbi doći uskoro... prvo je bila informacija da će doći u 7. mj pa je nešto odin rekao neodređeno tako da sad stvarno ne znam... ne mogu više izdržati  ::)

odin:

--- Citat: IZd - 17 Svibanj, 2007, 15:01:55 ---...onda dolazimo Punisher i ja zajedno na pregovore...i mijenjamo se za šankom...(moram Punisheru malo pomoći, mlad je i dobar - zaslužio je), a usput će jedan Derbi put Zadra (to je ekstra prodaja na tržištu na koje se nije računalo)  :toothy10:

--- Kraj citata ---

da, dva protiv jednoga, niste ni blesavi :)

odin:

--- Citat: Punisher - 17 Svibanj, 2007, 16:19:48 ---Hvala... nadam se da će Derbi doći uskoro... prvo je bila informacija da će doći u 7. mj pa je nešto odin rekao neodređeno tako da sad stvarno ne znam... ne mogu više izdržati  ::)

--- Kraj citata ---

definitivni pocetak proizvodnje je srpanj. jedini problem je taj sto ne znam sad kako ce ici ova akcija sa trenutnim 250 modelom - za sada se prodaje super, posto je snizen cetiri tisuce kuna, tako da mislim da cu kupiti i 250i :) Ako nista drugo, onda samo za tebe :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju