Tehnički kutak > Styling skutera
Styling za 2 minute...:)
Punisher:
--- Citat: ADRO 3 - 06 Travanj, 2007, 10:29:45 ---mozes molimte napisat postupak kako ste to napravili i sta treba kupit
--- Kraj citata ---
Pa mislim da su samo kupili te žaruljice u boji i stavili umjesto standardnih...
AeRRox:
--- Citat: Punisher - 06 Travanj, 2007, 10:42:48 ---
--- Citat: ADRO 3 - 06 Travanj, 2007, 10:29:45 ---mozes molimte napisat postupak kako ste to napravili i sta treba kupit
--- Kraj citata ---
Pa mislim da su samo kupili te žaruljice u boji i stavili umjesto standardnih...
--- Kraj citata ---
Upravo tako.
speed:
Ja sam stavio led-diode i uopce ne svijetle jako tako da nemam problema s policijom,al ipak se vidi plavo i ja sam zadovoljan :toothy9:
marko.p:
imam i ja led-diode već dvije godine a isto policija ništa ne zeza,vide se ali ne baš prviše...
ryder on the storm:
--- Citat: AeRRox - 05 Travanj, 2007, 21:57:51 ---Evo kako smo veceras sredili NRG-a za 2 minute, sasvim slucajno :toothy9:...
--- Kraj citata ---
ja sam mislio stavit na dugo svijetlo plavu žarulju, tako da ga ukljjučim za isfur,ili kad vozim van grada,a na kratkom ostaviti ova, mislim da policija ne bi primjetila, a i čuo sam da se mogo stavljat one xenon look žarulje,ako imaju homologaciju!?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju