Tehnički kutak > Styling skutera
Styling za 2 minute...:)
speed:
--- Citat: speedfight - 12 Travanj, 2007, 10:11:24 ---neznam kako policija u većim gradovima...ja naprijed imam diode,ispod neonsku,jedno vrijeme plavo kratko,ljubičaste žmigavce...zanimljivo,nikad mi policija nije ništa rekla,samo su se čudili...
--- Kraj citata ---
Meni je bilo razbito stop svijetlo i nisam prosao na tehnickom,ja doma skinem svijetlo i poljepim ga s nekakvim ostacima crvene plastike,vratim se i prodjem bez problema,zato vrati sve u normalu,prodji tehnicki i onda natrag light-show
marko.p:
...ma nema nikakve uvrede...sad imam samo led diode...a neonsku možda vratim...ali i na tehničkom mi ništa nisu rekli za led diode..
bakibus:
nadam se da kod nas nece skoro da budu tako strogi na tehnickom jer kod nas policiju neinteresuje kakva ti svetla imas samo ganjaju za kacigu cak mi na tehnickom nije ni trazio da upalim svetla
Nikon:
--- Citat: bakibus - 30 Travanj, 2007, 22:39:08 ---nadam se da kod nas nece skoro da budu tako strogi na tehnickom jer kod nas policiju neinteresuje kakva ti svetla imas samo ganjaju za kacigu cak mi na tehnickom nije ni trazio da upalim svetla
--- Kraj citata ---
meni je ppk cak i velicinu/kvalitetu guma gleda... pa mi jje kakao za prozirni stop i obojanu zarulju, pa za prilipljeni retrovizor i tako.. zamalo me vratilo :sad1:
Ante712:
e ovako ja imam samo neonku i nista vise...ovak 4T VXRa vozim...mogu li sad kupit onu H7 sto ma na svakoj benzinskoj pise xenon na njoj 12V...mogu li to stavit...i jos bi te poziciske plave stavio neznam dje ima to kupit??? a kako si te ljubicaste zmigavce stavio...mogu li se xenonski stavit...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju