Ostalo > Razne offtopic teme :)

forumski djed

<< < (5/14) > >>

wyeshtitza:

--- Citat: eladio - 13 Srpanj, 2006, 09:07:07 ---ipak te previse voli  :laughing6:

--- Kraj citata ---

da... uvijek postoji ta zadnja opcija :) :toothy10: :toothy10: :toothy10: :laughing7:

filiplatinovicz:

--- Citat: wyeshtitza - 13 Srpanj, 2006, 08:54:51 ---
--- Citat: eladio - 13 Srpanj, 2006, 08:48:07 ---...uff , nebih ti bio decku u kozi..

kazes da se svako malo pokusa ubit na motoru?  :toothy3:

:toothy9:

--- Kraj citata ---

gledaj to s moje strane... bolje da pokuša ubit sebe na motoru neg mene il oboje :) :binkybaby: :dontknow:

al viš da bogec nemre niš napravit kak spada... sve ostane sam na pokušajima... ni ubit se nemre pošteno ;D :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: :toothy11: :toothy3: :toothy10: :laughing3: :laughing6: :laughing7:

--- Kraj citata ---

... a tak bi si lepe mogel osigurat život večni:

NAVEK ON ŽIVI, KI ZGINE POŠTENO! (Krleža)  :drunken_smilie:

... mora da Te stvarno voli, ali što da se radi: nitko nije savršen!  :glasses9:

wyeshtitza:

--- Citat: filiplatinovicz - 13 Srpanj, 2006, 09:44:56 ---
--- Citat: wyeshtitza - 13 Srpanj, 2006, 08:54:51 ---
--- Citat: eladio - 13 Srpanj, 2006, 08:48:07 ---...uff , nebih ti bio decku u kozi..

kazes da se svako malo pokusa ubit na motoru?  :toothy3:

:toothy9:

--- Kraj citata ---

gledaj to s moje strane... bolje da pokuša ubit sebe na motoru neg mene il oboje :) :binkybaby: :dontknow:

al viš da bogec nemre niš napravit kak spada... sve ostane sam na pokušajima... ni ubit se nemre pošteno ;D :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9: :toothy11: :toothy3: :toothy10: :laughing3: :laughing6: :laughing7:

--- Kraj citata ---

... a tak bi si lepe mogel osigurat život večni:

NAVEK ON ŽIVI, KI ZGINE POŠTENO! (Krleža)  :drunken_smilie:

... mora da Te stvarno voli, ali što da se radi: nitko nije savršen!  :glasses9:

--- Kraj citata ---

:dontknow: :dontknow: :dontknow:

eladio:
..ocito da ipak je savrsena.... VJESTICA  :toothy9:

mrcina:
pa baš neznam,uzmi joj metlu pa bu ista ko i mi prašinari sa cipelama veličine jadranskog mora.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju