Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Evo i Moj Runner sp 50 by.tony
smmania:
--- Citat: gumy - 16 Svibanj, 2009, 01:47:03 ---smmania smješan si, zašto nebi mogao imati team na zx ili rr, događa se al jebiga kad ljudi nemaju para za bolji auspuh...
odi žicat federe ili tak neš
--- Kraj citata ---
ma pričam ti priče moze imat team na zx al zasto ? pa bogte ako si imalo pametan taj kit na tom auspuhu nije iskoristen 20 % mislim ne kuzim svrhu tog kita onda al aj dobro
Tony (runner):
decki oko ceg se vi svađate....neam kit na zx ili rr---pogledajte slike tamo di je malossi auspuh tamo je kit...a sa zx ili rr nije kit... :nono: :icon_thumright:
DvdAerox:
malo dolazim kasno, ali iako je bio team ono je mhr replika spuh... dokaz toga je centralna nogara koja sa mhr fro ili team spuhom ne moze ostat gore... za kit necu rec nista jert nema nikakvih slika, ali imat team i tako slab spuh nije bas zadovoljavajuce :)
Tony (runner):
sta ti pricas...nemoj da moram slike kita stavljat...nemoj bezveze pricat kad neznas...i s malossi auspuhom motor je iso 130..kmh stim da imam jos sportskih djelova...
grbi128:
--- Citat: Tony (runner) - 06 Lipanj, 2009, 11:57:38 ---sta ti pricas...nemoj da moram slike kita stavljat...nemoj bezveze pricat kad neznas...i s malossi auspuhom motor je iso 130..kmh stim da imam jos sportskih djelova...
--- Kraj citata ---
stavi ::) ,a ovo drugo :drunken_smilie: :laughing3:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju