Općenito > Generalno o skuterima

Moj novi scooter Aerox

<< < (2/2)

Drnda:
lol, sve te sitnice na neosu bih otklonio za 10-15 minuta...

marko1990:

--- Citat: Drnda-1 - 13 Svibanj, 2009, 22:25:40 ---lol, sve te sitnice na neosu bih otklonio za 10-15 minuta...

--- Kraj citata ---

no no.....  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

nexi:
Mislim da je bila greska u servisu jer ovi problemi sto si nabrojao nisu nerjesivi!!! Puno srece i kilometara na novoj pili! Pozdrav

Joker2206:
Slažem se s vama da su problemi u servisu i da nisu nerješivi, ali također se slažem, a i sam sam već napisao na početku posta da su ta dva modela neusporediva.

A kako sam se odlučio... Pa jedna frendica je kupila Aeroxa puno prije mene tako da sam probao scooter i ostao šokiran koliko su različiti.
Naravno, moj stari je opet htio Neosa, ali 4T. Vrlo lako ga je bilo odgovororiti pogotovo kad je vidio da je Aerox scooter kako spada. I veći i lijepši itd.
Nije mi žao što je bio 3000 Kn skuplji. Stvarno sam zadovoljan.

A sad jedna nesreća (radi gluposti): Kada su dovozili skuter, jelte moj pametni stari i njegov kolega su ga svezali "gurtnama" za prikolicu od auta... I naravno
nisu podigli nogaru i skuter počeo skakat po prikolici i pao (sva sreća na povišenu ogradu prikolice)... Ostali su oštećeni blatobran i maska iznad fara.

Poludio sam kada sam vidio jer izgleda 'ko da su polovni skuter dovezli...Sva sreća (opet) ništa nije puklo, samo se malo zgulilo. Nadam se da ću to na neki način moći rješiti da se ne kuži.

Scooter:
Aerox je zbilja dobar motor i nemože se uspoređivat sa Neos iako one male greškice mogu se brzo otkloniti samo uz malo volje i vremena..al ipak aerox je aerox...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju