Tehnički kutak > Tuning skutera
RUNNER MUKA PO PRIJENOSU !?
David:
Runner 50 sp,2004 godište , prije dva dana stavljen kit malossi Mhr replica, Mhr replica auspuh, RMS popunjena radilica,malossi usisni kolektor,karb dellorto 17,5 dizna 94(filter zraka malossi red sponge iz kutije izvađena trubica), malossi multivar 2000 sa valjčićima 5,7 grama, delta kvačilo sa crvenim oprugicama naređene na najviši položaj, dayco remen, ljubičasti centralni feder sa torsion controlerom,zvono kvačila malossi i na kraju PRIMARNI PRIJENOS !? Problem je slijedeći, motor ima jako loš start , što vi predlažete kako složiti setup sa primarnim ili što već, ipak je sve novo, da li je dizna o.k obzirom da je samo trubica izvađena iz kutije :help: hvala unaprijed :evil5: ?! :help: :help:
David:
HITNO :help: :help: :help: :help: :help:
rolly:
Pa za početak ja bi stavio teže rolice,oko 6.5 grama-zašto?pa iz razloga šta ti taj kit sa 5.7 grama se dosta zavrti a auspuh koji imaš(mhr replica) je jači na nižim i srednjim okretajima..šušte na kvačilu su u redu jedino bi vratio original centralnu šuštu jer po meni je bolja od te ljubičaste,što se tiče karba dizna je u redu al bi ipak stavio dellorto 19 na taj setup (promijena karba bi ti dala bolji odaziv na gas jer tom kitu baš treba benzina :icon_thumright:)
dino gp1:
--- Citat: rolly - 13 Svibanj, 2009, 18:17:58 ---]Pa za početak ja bi stavio teže rolice,oko 6.5 grama[/i]-zašto?pa iz razloga šta ti taj kit sa 5.7 grama se dosta zavrti a auspuh koji imaš(mhr replica) je jači na nižim i srednjim okretajima..šušte na kvačilu su u redu jedino bi vratio original centralnu šuštu jer po meni je bolja od te ljubičaste,što se tiče karba dizna je u redu al bi ipak stavio dellorto 19 na taj setup (promijena karba bi ti dala bolji odaziv na gas jer tom kitu baš treba benzina :icon_thumright:)
--- Kraj citata ---
Onda će mu start biti još gori, ja na tom setupu imam 5,5 gr rolice i ubrzo ću staviti 5 gr pa ćemo vidjeti kakav će start biti...
area mf:
haha prijatelju stavi odma 3,7g rolice i riješio si problem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju