Tehnički kutak > Blokade
yasuni z-blokade
Kemo_nrg:
--- Citat: Crazy Kuree - 13 Svibanj, 2009, 18:05:51 ---pa vidiš i sam koliko ti je suženje unutra... rupa kolika je od početka takva treba bit i do kraja... a skuter se s tom blokadom zablokira na neki 50-70 isto kao da trokira
--- Kraj citata ---
hahahaha, pa ide mi scooter preko 100, 100-105 km/h uvijek mogu nacerati, a zavisi kako kad, a ti kazes da "zablokira na neki 50-70 isto kao da trokira " ???
daj plzz mozeli mi neko sigurno rec dal je to blokada, da nerastavljam dzabe prigusivac, hocul sjebati sta, pa da se onda nama ubijem , a samo dobio auspuh ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
robert:
garantirano je blokada. skidaj to van inače ćeš sjebat auspuh kao što je napravio seba
Kemo_nrg:
--- Citat: robert - 13 Svibanj, 2009, 20:07:21 ---garantirano je blokada. skidaj to van inače ćeš sjebat auspuh kao što je napravio seba
--- Kraj citata ---
ev preso sam sanjim od subote oko 300 km, ev idem sad skinuti prigusivac pa cu vidist sta cu,
bil trebo paziti na sta dok otvaram prigusivac, da nebi ispale kakve *icke iz njega il sta?
robert:
ma samo pazi da ne sjebeš vunu. onako pažljivo skini i stavi isto tako nazad.
Kemo_nrg:
koji *urac, kako cu sad ovo izvaditi, jel ide i vuna i sve vani il kako, neznam kako bi ovo izvukao vani
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju