Općenito > Generalno o skuterima

Veliki problem

<< < (2/4) > >>

boleee:

--- Citat: cvele60 - 12 Svibanj, 2009, 23:25:26 --- :icon_biggrin: :toothy12: Vecu glupost skoro nisam cuo.... :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

pa reci onda sta da radim ? ja sam nesto to konto , jer u deklu mi je skoro sve serisko .. pomagaj bokte mazo,a zbog cega se onda gasi jbt, i nevjerujem da je moguce ovo vozit sa mojim seriskim kvacilom  :-[

benelli:

--- Citat: boleee - 12 Svibanj, 2009, 23:26:25 ---pa reci onda sta da radim ? ja sam nesto to konto , jer u deklu mi je skoro sve serisko .. pomagaj bokte mazo,a zbog cega se onda gasi jbt, i nevjerujem da je moguce ovo vozit sa mojim seriskim kvacilom  :-[

--- Kraj citata ---
pa svi base kitevi ti se voze sa obicnim kvacilom al nema razloga zasto bi ti se motor trebao ugasit zbog kvacila

boleee:
ha , onda nije to na sta sam mislio , sta onda moze biti ..... :dontknow: :dontknow: :dontknow:

Benjamin:

--- Citat: boleee - 12 Svibanj, 2009, 23:47:05 ---ha , onda nije to na sta sam mislio , sta onda moze biti ..... :dontknow: :dontknow: :dontknow:

--- Kraj citata ---

Mozda lose postelana frga...

ante_f18:
kad stavljas kit uzimaj sve djelove od istog proizvođaća (npr.leo vince,malossi...)....ugrađuj ih po redu ali kvacilo ti nesmi bit problem makar je serisko....?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju