Ostalo > Motocikli

Zongshen zs 200 GY - 2

<< < (4/9) > >>

aposaric:

--- Citat: Mr J - 05 Travanj, 2007, 13:39:34 ---evo ako si u zg navrati do metroa istok (Ivanja Reka) pa ces se i provozati na zongshenu 250GS!

Ja imam samo rijeci hvale za taj motor jer ide lijepo, malo trosi, a ne kvari se (dobro jos nema niti 1000km)

Te moram priznati da su zmigavci i retrovizori kao i plastike relativno dobre kvalitete jer je prezivio jedan pad/klizanje (pri manjoj brzini) i nije mu nista bilo...

--- Kraj citata ---

odlično;-)

Hvala ti na ponudi Mr J, možemo se nešto dogovoriti ovih dana, bilo bi super. Fakat me zanima kakve dojmove imaš o bajku. Iako su ova dva modela tehnički gledano, poprilično različita, mislim da ću biti puno pametniji nego sam sada;-)

Javi kada ti paše pa bumo nekaj smislili;-)

Mr J:
Pase mi sljedeci vikend (subota) jer ovaj vikend nisam tu a preko tjedna radim i idem poslije na fax te dolazim kuci tek oko 20h...

aposaric:
Ha, ja nisam u hrv onda, ali bumo nešto smislili, ti samo javi kada ti paše pa se ja prilagodim.

Genesis051:
(btw. Mr. J.  Tko ga je, tako brzo, sastavio sa asfaltom, pa predstavio si ga pred samo koji tjedan....  :icon_scratch:
Ehh... zato se ja (još uvijek) ne vozim "po crti"... kao sa skutom: između 2 kolone auta...  :laughing7:
Jednostavno mi je ovo poprilična razlika u težini.... imam osjećaj da je podupravljiv: da bi prednji kraj rado produžio ravno u zavoju... stvar navike (koju još nemam)...  ::)

StreetRunner:
ajme taj Tomos SM125 kao je lip motor to su čudesa.Skup je ali lud motor skroz.Inače što se zvuka tiče ima Akrapovića,pre lip zvuk ima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju