Tehnički kutak > Tuning skutera
Variomat problem...
grbi128:
znaci,prije nekih 2tj sam stavio multivar2000 i rolice 6,1g u njega...i to je u pocetku suskalo malo,ja sam izvadio i vratio sve jer je bilo u redu,jucer kad sam otvorio imo sam sto vidit...svaka rolica je samo na jednom mjestu malo potrosena...
zna netko zasto mi se tako trose? tnx :icon_thumright:
Pupo:
--- Citat: grbi128 - 12 Svibanj, 2009, 09:22:23 ---znaci,prije nekih 2tj sam stavio multivar2000 i rolice 6,1g u njega...i to je u pocetku suskalo malo,ja sam izvadio i vratio sve jer je bilo u redu,jucer kad sam otvorio imo sam sto vidit...svaka rolica je samo na jednom mjestu malo potrosena...
zna netko zasto mi se tako trose? tnx :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
U 90% slučajeva se tako troše rolice, jbg, ispoliraj kanale rolica i taj efekat će biti manji ali još uvijek prisutan.
Iwo SR Tuono:
to je normalno, dok ne postanu trokutaste ko burek netrebaš ih mjenjat :laughing6: :laughing6: :toothy12: :toothy12:
šalim se,ako se pretjerano troše tako onda ispoliraj kanal kao šta ti je rečeno, jer moje roline nakon 10 000 km su bile potrošene na taj način al ništa pretjerano
grbi128:
vec sam nede procitao da su u multivara grubi kanali i da ih treba ispolirat...ali jbg...zaboravio
meni je problem bio sto su se u kratkom roku lijepo ''potrosile'' na tom mjestu...
tnx :icon_thumright:
kristijanSR70:
ovisi do multivara recimo ja nemogu nikako dobit takav oblik potrošnje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju