Tehnički kutak > Styling skutera
>>potrebna pomoc oko vizuelnog tuning-a<<
..::Alf::..:
--- Citat: edward - 04 Travanj, 2007, 20:45:45 ---Godiste 98...A sa cim da zatamnim zmigavce , kakav sprej ide ??? Skinuo bih mu blatobran i stavio alu felge...mozel ???
--- Kraj citata ---
Svašta sam čul u životu, al ovo još ne. :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Uglavnom, skuter možeš ofarbat, metnut druge retrovizore, tapecirat sic, zatamniti štop, složiti stop od led dioda, staviti xenon lampe, stavit bočnu nogaru, ispolirat auspuh, deklo, vilice i sl, promijeniti podlogu kilometar sata, uglavnom možeš čudo npravit od skutera, ali je najbitnije da napraviš ono kaj se tebi sviđa i da za to imaš pare.
A alu felge :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: ZAJEBI :nono: :nono:
roby44:
ja mislim da felge i jesu ALU ili nekakv lim... ili kombinacija, danas nista nije cistokrvni materijal....
ali kak mozes pitat sta da napravis sa svojim skuterom. pa bitan je tvoj ukus a ne ukus svih nas. ima milijun kombinacija, biraj si sta zelis pa onda pitaj kako to napravit a ne tak opcenito postavit pitanje.
sprej za zatamnit plastike imas u svakoj kemoboji,boje i lakovi, bauhaus, pevec... pise ti na spreju ili pitas sta ti treba, prodavac zna.
edward:
OK...Probacu ...pa cu vam poslet slike da pogledate...:p
edward:
E a jel zna neko smijem li felme prefarbat u neku drugu boju da nista ne radim kao podlogu i slicno ? ? ?
Nikon:
ma mozes to piturat al ti boja nece lec i ljustit ce se... tribas brusit i skinit staru pituru.
nisan cua da postoje alu felge za skutere?? :S.. al dobro.. ovaj .. jednostavno ispoliraj felge :icon_biggrin: .. samo ces se satrat dok to budes brusia.. nije stvarno vridno truda.. :headbang:
i gledaj.. sve sta zelis radit na skuteru.. mozes na njemu napravit u photoshopu da vidis kako ce izgledat... probaj, kombiniraj i odluci se..
al ako nemas kesu tesko da ces ista napravit
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju