Tehnički kutak > Tuning skutera

kakav kit mogu stavit do jedno 10000 kn..pls ko zna nek se javi..

<< < (13/14) > >>

boleee:
Svaka cast Kristijane :) upravo to i mene muci , zakon je kitovat motor , i kad prozujis kroz grad i ostavljas iza sebe druge u magli al em se pregrijava motor em treba ulagat uvjek , nakraju krajeva izadje me sve to onoliko para da sam mogo uzeti sebi 150 cc i samo gorivo i ulje sipat i pun gas . Al Da smo  ;D

btw ... seba vracas se na serijalu nakon prodaje kita :D ?

grbi128:

--- Citat: Slaven89 - 15 Svibanj, 2009, 14:40:06 ---moram ga prvo uslikat nemam ni jedne onak posebne

--- Kraj citata ---

ae daj bilo koju sliku...da vidim na cemu si...

[SB]Replica 180:
morini karb, i tjuning od 10 000kn  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
chupsy je sve napisao, samo nitko nije "dobro" procitao  :jerk:

seba:

--- Citat: boleee - 15 Svibanj, 2009, 23:18:29 ---Svaka cast Kristijane :) upravo to i mene muci , zakon je kitovat motor , i kad prozujis kroz grad i ostavljas iza sebe druge u magli al em se pregrijava motor em treba ulagat uvjek , nakraju krajeva izadje me sve to onoliko para da sam mogo uzeti sebi 150 cc i samo gorivo i ulje sipat i pun gas . Al Da smo  ;D

btw ... seba vracas se na serijalu nakon prodaje kita :D ?

--- Kraj citata ---
ne,imam tuned base kit gore i jos par stvari i to ce ostat gore dok ne zariba,a dalje onda ne znam-vjerojatno ce ic due+ poslije toga

doritos:
cujes ti ramo :toothy12:

daj prodaj tu kantu morini i kupi za te novce posteno nesto a ne u tu srku morini hitat novce...ulozit ces gro para a dobit ces samo sarafljanje i jebanje majke svaki dan...i kaj kupis to sve i zmontiras i vozis se i sp te odere kako got okrenes ako ces ti to slagati...mislim...kupi si sp180 i gasss ovo ostalo je Hemija sam takva :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju