Tehnički kutak > Tuning skutera

kratko pitanje, normalna potrošnja aprilie SR125???

<< < (4/5) > >>

2TDottore:

--- Citat: igor.sb - 12 Svibanj, 2009, 13:51:24 ---vjeruj mi idu isto  :toothy11:

meni poslje 100 sat uopće ne radi, ja i dalje idem a on stoji  :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

sam se ti tjesi....... :la:

2TDottore:
e da zaboravih rec da sam se danas u zavjetrini iza kamiona na autoputu vozio 130.......kad dodjes do te magicne brojke onda se javi......  :laughing7:

smmania:
 ;D ;D ;D ;D ;D ;D

igor.sb:

--- Citat: vjeko86 - 12 Svibanj, 2009, 16:12:03 ---je lako je tako kad sam išao ispred tebe i razbijao zrak,i nismo niti  20% puta išli 100km/h nego oko 90

--- Kraj citata ---

koji zrak, to sto konstantno puse od vrpolja do osijeka a ti u autu ne osjetis?

znam ja koliko smo isli, samo kazem da na 100 sam na pol gasa, na 90 trkeljam se na 1/3 i kako god okrenes ne trosi nista  :icon_tongue:

--- Citat: 2TDottore - 12 Svibanj, 2009, 17:45:33 ---e da zaboravih rec da sam se danas u zavjetrini iza kamiona na autoputu vozio 130.......kad dodjes do te magicne brojke onda se javi......  :laughing7:

--- Kraj citata ---

to ce bit nikad, pa ni tad  :toothy12:

reko sam ti onu vecer kako i koliko satovi lazu, veseli se koliko oces  :laughing6: :laughing6:

2TDottore:
moj laze za 10......toe provjereno.......i ak to uzmem u obzir i ak uzmem u obzir da tvoj nis ne laze opet sam brzi od tebe kak god okrenes......  :beah:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju