Tehnički kutak > Tuning skutera

NEOs project

<< < (3/3)

aeroxtuning:

--- Citat: Crazy Kuree - 11 Svibanj, 2009, 19:23:37 ---dobro ti je taj frend složio samo ako imaš toliko para... u mene je neos sa sličnim setupom, bez dulje getribe ništa, a auspuh uzmi polini forrace ili yasuni R

--- Kraj citata ---
yasuni r,super spuh jer mhr replica sa njim traje dosta a i super ide :) pitaj 3alfu3 ako tes to zanima jer on ima slican setup samo je pia masina :))

Crazy Kuree:

--- Citat: dino gp1 - 11 Svibanj, 2009, 19:27:22 --- :nono: taj spuh će mu se raspasti na replica kitu, 4 race ili yasuni r, može i nardo staviti na mhr replica kit...

--- Kraj citata ---
nije baš nardo ili shot pogodan za AC... ja sam imo dosta problema s njim a et sad niti jedan a stalno gazim i ubijam a još mi nije nikad ni pregrio

dino gp1:

--- Citat: Crazy Kuree - 11 Svibanj, 2009, 19:30:34 ---nije baš nardo ili shot pogodan za AC... ja sam imo dosta problema s njim a et sad niti jedan a stalno gazim i ubijam a još mi nije nikad ni pregrio

--- Kraj citata ---

Napisao sam da može narda staviti ali po meni je svakako najbolji yasuni r :icon_thumright:

Brla:
naravno taj frend koji je slago setup sam bio ja  :icon_biggrin: ... e sad me zanima kolko je getriba kraća na tom AC minarelliju i koje bi produženje bilo dobro za nju? i jel će bit problema s pregrijavanjem pošto je to zračnjak?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju