Tehnički kutak > Tuning skutera

namotaji-konektor

<< < (3/4) > >>

Benjamin:

--- Citat: Nyzvo - 11 Svibanj, 2009, 23:43:41 ---uhuhu sad ce bit veselo kad cu to slagat

hvala puno na pomoci

EDIT:
znaci ove 3 idu na bobinu?

--- Kraj citata ---

Na cdi ubiti...cdi pa bobinu..samo je to na piaggiu u isto kuciste smjestneo..a na pezou ili minereliu je CDI od bobine odvojen...

A nema ti tu kaj bit tesko sloziti...

metni sliku od ovih drugih namotaja od sym ili cega si rekao pa cu vidjet jel ti mogu ovak kak pomoci..

Zasto to prebacivas opce?

Nyzvo:
satvit cu danas sliku, jer se na ovoj ne vidi bas dobro
ovaj prekrizeni neide iz namotaja
EDIT: ovaj ispod prekrizenog isto neide iz namotaja

a prebacujem to jer stavljam pia blokove na syma

e da i naso sam jednu zanimljivu stranicu iz koje se sve jasno vidi ak se zna, a ja neznam  :laughing7:
http://manuals.wotmeworry.org.uk/useful%20info/Info_manual_1.pdf

Nyzvo:
na symu mi ovak idu zice
konektor- plavo-žuta - CDI
            - bijela - regler
            - žuta - regler
i jedna zica ide sama- crno crvena - CDI

sad nis ne kuzim, na piaggiu se spajaju 3 na CDI, 2 na regler i jedna na osigurac, a na symu imam 2 na CDI i 2 na regler, znaci 7 zica na pia namotajima i 4 zice na symovim
 :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:

Benjamin:
a sym ima drugacije  struju slozeno...ali ne kuzim zas se zaj...s tim ..pa jendostavnije i bolje ti je onda prebaciti komplet instalaciju od pia...onda se samo preprave zice s symovim konektorima...od zmigavca svijetla itd...

Kakvu sym ima masinu...i struju..od kojeg poznatijeg modela..da nadem shemu pa ti mozda uspijem pomoc da prebacis namotaje...ovak kad mi ti nabrojis boje sma i kam ide mi ne znaci previse...bit cem i jasnije dok vidim shemu instalacije od syma...

Nyzvo:
da imam para za drugu instalaciju, vec bi bio slozen

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju