Općenito > Trgovine

osijek, leovince tt ili gianelli next

<< < (3/4) > >>

paux:

--- Citat: perica_46 - 11 Svibanj, 2009, 14:30:38 ---e za lunu neam pojma, odi vidi kod jave(na drinskoj, preko puta starackog doma), on ti vjerojatno moze narucit sta ti treba... et

--- Kraj citata ---
bio sam danas kod jave, LeoVince TT nevjerojatnih 1250kn!! ZX isto..

Riorda:
tt bi trebo bit 840kn a zx 1250

SlowRider:

--- Citat: Riorda - 29 Svibanj, 2009, 14:08:08 ---a zx 1250

--- Kraj citata ---

najezim se kada cujem cijene ZX-a...

zip boi:
mislim da ti se ustvari nigdje ne isplati ići tj. niti u jedan dućan u osijeku veeć ti je jedostavnije naručit od nekog dobavljača koji je tipa generalni uvoznik za taj proizvod tj. koji taj proizvod naručuje iz vana... jer ovi svi u osijeku naručuju od tih koji naručuju iz vana! tj. fora ti je ta kao ne plaćaš poštarinu kad kao kod ovih u os naručiš al kad on stavi svoju maržu na to i kad ti pukne neki dio poštarine to ti dođe još više nego da dirktno naručiš direktno od njihovih dobavljača:
                          škaro - piccilo racing split(samo za piaggio i gilleru) mislim da za aprlilu imaju.. neke malosi dijelove itd.!

taj tamo u drinskoj -- motormania--- mislim čak da sve dijelove naručuje odatle!

jedino mi se ivandija sviđa al on više baš ne naručuje iako vrijedi pokušat--- (mislim gilera i piaggio te samo malosi
                          asortiman samo nemoj me držat za riječ)

tak da jednostavno malo prošvrljaj i naruči si sam ili preko ovih dečkiju kaj naručuju iz njemačke sa SC i SA itd....
evo nadam se da ti je ovo pomoglo!                           

Laki:
ni java ni ivandija vise nenarucuju malossi dijelove, zbog nekih problema s  uvoznikom, skarom radi samo sa topovim dijelovima

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju