Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

kosarka - hakl u zg

<< < (7/8) > >>

Doomsday:

--- Citat: Mr J - 17 Travanj, 2007, 19:45:56 ---hehehe... ali koji pikado, ja bi ovakvu izvedbu : stave se 3 komada (plava, crnka i brineta) i frajer jedno do drugoga u polozaju da rukama dodiruju vrhove noznih prstiju, natjecatelj se stavlja 5m od njih zavezanih ociju i ako upikne u brinetu 10 bodova, plava 20 bodova, crnka 30 i frajer 50 bodova...

3 pokusaja!

onaj s najvise osvojenih bodova pobjedjuje :D

--- Kraj citata ---

A ša će te dida kaznit za ovo... Ja više neman srca... :icon_biggrin:

Baš nemožeš bez crtanja duge... :laughing7:

:toothy9:

Mr J:
a jbg... malo nedostaje smijeha na forumu... Mrcina u bedu zbog krmka, ja u bedu zbog remena (tek cu u petak ili subotu sredjivati skuter), eladio u bedu jer nema max adsl, ti u bedu zbog pouzdanog kineza... 

Doomsday:
Ma nisan ja bija u bedu zbog kineza, zna san kad san ga uzima da je to lutrija, a lutrije najčešće nisu postavljene u našu korist... :laughing7:
Svaki dan ša ga vozin je plus... Meni je samo bilo žaj vikenda, kave u Šibeniku, i takvih stvarčica... :icon_biggrin:

A o ovin drugin bedovima... Ma, bit će bolje, sutra je novi dan, nova mogućnost za lipo... :toothy9:

IZd:

--- Citat: eladio - 17 Travanj, 2007, 16:09:11 ---
--- Citat: IZd - 17 Travanj, 2007, 14:11:31 ---...da bi pobjeđivali ove slabije iz drugih regija... :toothy9:

--- Kraj citata ---

dakle..

igra se hakl do 21 na dve dobivene , i mali nogomet na dve dobivene.. majstorica je u pikadu  :glasses9:

--- Kraj citata ---

Dogovoreno... nakon prve dvije discipline (košarka i nogomet) vodit ćemo 2:0 tako da nam pikado dolazi kao relaksacija... :toothy10:

eladio:

--- Citat: IZd - 18 Travanj, 2007, 08:57:54 ---
--- Citat: eladio - 17 Travanj, 2007, 16:09:11 ---
--- Citat: IZd - 17 Travanj, 2007, 14:11:31 ---...da bi pobjeđivali ove slabije iz drugih regija... :toothy9:

--- Kraj citata ---

dakle..

igra se hakl do 21 na dve dobivene , i mali nogomet na dve dobivene.. majstorica je u pikadu  :glasses9:

--- Kraj citata ---

Dogovoreno... nakon prve dvije discipline (košarka i nogomet) vodit ćemo 2:0 tako da nam pikado dolazi kao relaksacija... :toothy10:

--- Kraj citata ---

gle, samo nemojte se odmah naljutiti i otici doma cim vas pocnemo prasiti kosevima i golovima  :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju