Tehnički kutak > Tuning skutera

Semering pumpe vode sp 180 pitanje

<< < (3/3)

Chupsy:
treba imat onih starih osovina vodene pumpe, one su jako zakaljene, i nemogu se potrošit...

Hrga:
ja imam od fxr-a i sad me zanima kad sam vadio bio samo jedan lezaj gore  :icon_scratch: jel to tako na starijima ili  :)

duje87:

--- Citat: Hrga - 11 Svibanj, 2009, 23:23:01 ---ja imam od fxr-a i sad me zanima kad sam vadio bio samo jedan lezaj gore  :icon_scratch: jel to tako na starijima ili  :)

--- Kraj citata ---

nije..samo mi nije jasno di si izgubia drugi lezaj :laughing6: :laughing6: :laughing6:

ili je neko ostavia pumpu sa jednin lezajon,hahahha

p.s. i piaggio prodaje cortecove semeringe pumpe vode,samo je cijena paklenaije.. (35kn) i corteco mozete dobit smao u odvojenon pakovanju od pumpe vode,tj kad kupujete smai semering.. :)

Chupsy:
ja kupio danas semering u lagerosu, plavi dupla usna plus brisač, predivan je, u kutijici dođe
njegova šifra je ova sa vrha topica

onak faking 17kn dođe

Hrga:

--- Citat: Chupsy - 13 Svibanj, 2009, 04:30:39 ---ja kupio danas semering u lagerosu, plavi dupla usna plus brisač, predivan je, u kutijici dođe
njegova šifra je ova sa vrha topica

onak faking 17kn dođe

--- Kraj citata ---

:laughing6: :laughing6: i eto sad npr. neko ko nije informiran ili samo po servisima ide moze se opec tu jako :D

nego dal neko ima dimenzije ili sifru lezajeva?  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju