Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
MK REBORN Duće(Omiš) 27.-29.04.2007
Genesis051:
Onda ti valjda mogu (oni na meetingu) dat ispričnicu... :icon_biggrin:
Sjećaš se kako sam ja napisal za meeting bikera u Labinu, lani u 10. mjesecu:
Vidio sam da je moj skuter bio j e d i n i tamo... :toothy3: Ali to me nije posebno pogodilo... :frajer:
Važno je da te ukupan dojam zabavlja : mjuza, razgledanje motora (uvijek se nađe i pokoja vanredna prerada, sama po sebi vrijedna dolaska / za one koji vole tako nešto) :frajer: :happy3: :happy8:
ALONSO:
--- Citat: ALONSO - 16 Travanj, 2007, 21:09:16 ---ako bude iša ko s foruma neka javi, volija bi i ja ić na svoj prvi party :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
ehh izgleda da ja ne idem, u petak mi je škola popodne, u subotu bi možda mogao ali bi navečer do 9 mora biti doma jer mi je u tu nedilju krizma pa bi kao triba bit naspavan, pripremljen i sve to.. :angry9:
uglavnom ako tko ide u subotu može se javit, ali još nije sigurno da li ću iči :sad3:
Doomsday:
Ma, pusti ti to, jesi prominija gume... :toothy9:
ALONSO:
--- Citat: Doomsday - 17 Travanj, 2007, 18:59:01 ---Ma, pusti ti to, jesi prominija gume... :toothy9:
--- Kraj citata ---
nisan, ovih dana ću :dontknow:... ali ako ostanu i ove nema veze, svejedno mi možemu u đir :icon_biggrin:
Doomsday:
Pusti priču, isto ti njih promini, vidit ćeš razliku, novi skuter... :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju