Općenito > Generalno o skuterima
STR8 stop svijetlo
Drnda:
zna li tko koji je raspored spajanja stop svijetla od str8 univerzalnog na pezo kablove, znaci imaju 3, na stopu su zuti, crni i zuto crni, a na skutu zeleni, zuti i zeleno zuti...
Drnda:
evo, ovo je svijetlo u pitanju a to mi je hitno.. ne zelim krivo spojiti pa kupovati ponovno...
http://www.rsp-shop.de/images/product_images/info_images/903_0.jpg
Rossi:
--- Citat: Drnda-1 - 10 Svibanj, 2009, 22:37:55 ---zna li tko koji je raspored spajanja stop svijetla od str8 univerzalnog na pezo kablove, znaci imaju 3, na stopu su zuti, crni i zuto crni, a na skutu zeleni, zuti i zeleno zuti...
--- Kraj citata ---
ovi sareni bi trebali bit +,crni minus-..tako je kod mene barem nazad na stopu..crna - a zuto crna + ..sad neznam sacekaj odgovor nekog strucnijeg....
Benjamin:
--- Citat: Drnda-1 - 10 Svibanj, 2009, 22:37:55 ---zna li tko koji je raspored spajanja stop svijetla od str8 univerzalnog na pezo kablove, znaci imaju 3, na stopu su zuti, crni i zuto crni, a na skutu zeleni, zuti i zeleno zuti...
--- Kraj citata ---
zuti+,zuto crni +,crni -...
zuti+,zeleno zuti +,zeleni -...
najvrjerojatnije je tak...za instalacij od peugeota sma siguran...na njima je zelena -,zutozelena + i zuta +..jedna je pozicija druga stop...pogledaj koja ti ide na koju zarulju ili odpoji jednu pa bus vidio kaj nebu radilo pa ces znat koja je za poziciju koja za stop
Drnda:
rjesio, i zeznuo sam se , na ovom str8 stopu su zuta, crna i crvena, a idu, crna-zelena, crvena-zuto zelena, zuta-zuta.. eto ako koga zanima i svjetlo je prebolesno, iskreno, nisam se nadao da onako jako svijetli..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju