Tehnički kutak > Garaža

speedfight2 ...

<< < (4/5) > >>

Drnda:
da, samo to stavi.. u mene je neki drugi remen, nije originalni.. ima 17.1 mm a potrosen je ajme meni.. trebao ga mijenjati prije koju tisucu km..

yems:

--- Citat: Drnda-1 - 02 Lipanj, 2009, 21:43:25 ---da, samo to stavi.. u mene je neki drugi remen, nije originalni.. ima 17.1 mm a potrosen je ajme meni.. trebao ga mijenjati prije koju tisucu km..

--- Kraj citata ---

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=1501.0
evo malo trazio  :icon_scratch:tu sve ima i ja nemam blokade ili sam lud
na zadnjoj slici je lim sto se skine ja ga i nemam,valjda si pobrko loncice ti  ???
za remen je 17.5 orginal ja sam ofrlje mjerio malo prelazi 17 tako da ..

Drnda:
pa to je taj  limic, nije bitan vanjski izgled, jel se steze sa 3 serafa? je, e pa to je blokada jer on ne dopusta kaloti da se siri prema van, nego moze doci do neke granice i udara u taj limic....za remen, seriski je po meni teski sit, nekako je preduguljast, cijeli se rasteze.. neznam sto bih rekao.. u mene je bando, mislim da mu je sirina 18 mm..

yems:
skinuo lim  :)

skuter ide bolje cak 5kmh gdje sam prije isao..
cak sam i remen naopako stavio prvi put,pa je bila tema tu i vracen je kako treba..

sad se vozam i tocim benzin  :icon_tongue:
hvala svima  :icon_thumright:

Drnda:
cudno mi je ipak kako je tako dobro isao sa limom.. eto mozda se jos treba poigrati sa prijenosom ako ne puni vario do vrha i isao bi jos bolje nego sada... :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju