Općenito > Slike i filmovi o skuterima
najbrzi scoot na svjetu
StreetRunner:
ipak mislin da nije najbrži.A Team Cristofolini?????????
BlitzMan:
alo alo
fala bogu da nije najbrzi i taj t-max nije najbrzi
najbrzi ti je onaj gilera 800 compresor i + jos toga
a ovaj na nrg ima neki slabi race, decko je reko da mu fali pola toga al da ima primar produzen pa da ide do jaja kad se razvrti
ako ocete slike imam ih pa upload
metalac:
:laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9:
zakon zakon zakon zakon!!
moj je isel nekad tolko, il bar priblizno.. prije kojih 3 godine.. nadam se da ga mogu vratiti u top formu :toothy9: ... upravo je u komadima..
VoRdA_NRG_MC3:
stvarno NRG ide ko metak..ja sam na svom skinio blokadu na variomatu i stavio ZX skuter ide 110 km/h...a sta bi bilo da mu stavim malossi kit,remen,auspuh,variomat,lakse valjcice i oprugice na kvacilu....pa ja mislim da mu nijedan skuter nebi mogao nista od 50ccm...stvarno je skuter STROJ... :icon_tongue:
sven_vx:
--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 18 Travanj, 2009, 01:09:44 ---stvarno NRG ide ko metak..ja sam na svom skinio blokadu na variomatu i stavio ZX skuter ide 110 km/h...a sta bi bilo da mu stavim malossi kit,remen,auspuh,variomat,lakse valjcice i oprugice na kvacilu....pa ja mislim da mu nijedan skuter nebi mogao nista od 50ccm...stvarno je skuter STROJ... :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
a i ti si lumen...nemozes usporedivat skuter sa kitom,variomatom,spuhom,kvacilom i serijalu...normalno da ti serijala 50ccm nemoze nista... :drunken_smilie:
a za ovo da su ova dva skutera najbrza na svijetu cu samo rec LOL...nitko nije svijestan kakvih sve jebeno slozenih skutera ima na svijetu koji idu 5 puta bolje od ova dva...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju