Tehnički kutak > Tuning skutera

problem due+ kit

<< < (2/3) > >>

giannelli:
kad se igrate diht masom, nije to tomos da se cijela makina moze oblijepit dihtmasom... nisu iz zajebancije ti mali dihtunzi tu.

Josip:

--- Citat: Area51 - 10 Svibanj, 2009, 11:58:20 ---Očito da negdje nisi stavio diht mase/nema gumice ili je blok pukao uslijed nečega ili ima tvorničku grešku. Skineš sve dole opet, rastaviš i pogledaš u čemu je stvar. To je najsigurnije rješenje, ostalo je sve polovično.

--- Kraj citata ---

@area51 diht masa je stavljena, blok nema oštećenja, gumice su sve stavljene...ali ini mi se ipak da treba skinit cilindar i poravnat ga...

Chupsy:
jel piše negdje u uputstvima za montažu da ti treba dihtmasa pri sastavljanju cilindra?

nove dihtunge kupit i očistit sve prije montaže od dihtmase i to je to

Pupo:

--- Citat: Chupsy - 10 Svibanj, 2009, 17:27:46 ---jel piše negdje u uputstvima za montažu da ti treba dihtmasa pri sastavljanju cilindra?

nove dihtunge kupit i očistit sve prije montaže od dihtmase i to je to

--- Kraj citata ---

malo off

Imam jednog frenda, on stavlja diht masu valjda na sve što dotakne, bilo da stavljo glavu motora, dekli il stavljo zvučnike u auto il komp :D

aeroxtuning:

--- Citat: Area51 - 10 Svibanj, 2009, 17:33:19 ---malo off

Imam jednog frenda, on stavlja diht masu valjda na sve što dotakne, bilo da stavljo glavu motora, dekli il stavljo zvučnike u auto il komp :D

--- Kraj citata ---
dihtmasahitis  :toothy12:  :toothy12:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju