Tehnički kutak > Garaža

samo da se pohvalimm

<< < (4/4)

neer:

--- Citat: R3nchi - 12 Svibanj, 2009, 01:50:11 ---Ne kuzim ovo s garazom...
Nego jel mozete koga preporuciiti u Os da mi ga malo pregleda??

--- Kraj citata ---
daj clanu gumy da ti sredi skuter naplacuje nest sitno a kvalitetno radi...garaza ti je podforum po projektima tamo predstavi skutaaaaaaa  :icon_thumright:

duje87:

--- Kraj citata ---

bacia san malo oko na slike..hmmmm.,skuter je defitniivno ima udarac,od naprid,al ovako po slikaam i to mi se vise manje sve cini ok,a negdi sna procita da ti volan de u jendu stranu a kolo u drugu,to ti je normalno nakon pada..a to mozes i sam ispravit,ako si ikad vozia biciklu,onda znas i to ispravit..a i ako ti je nesto malo krivo(vilica,rama volan) ti ne bi tako sretan dosa na forum i reka da si ga vozia od broda do osijeka,nego bi reka da si se boria s njin i ne bi dosa s osmijehon..zato se nemoras zabrinjavat..eventualno odnesi nekome sa foruma da ti malo pogleda,plati mu pice ili čevape i to je to..iako se nemas za sta trenutno zabrinjavat :icon_thumright:

R3nchi:

--- Citat: duje87 - 12 Svibanj, 2009, 02:22:07 ---bacia san malo oko na slike..hmmmm.,skuter je defitniivno ima udarac,od naprid,al ovako po slikaam i to mi se vise manje sve cini ok,a negdi sna procita da ti volan de u jendu stranu a kolo u drugu,to ti je normalno nakon pada..a to mozes i sam ispravit,ako si ikad vozia biciklu,onda znas i to ispravit..a i ako ti je nesto malo krivo(vilica,rama volan) ti ne bi tako sretan dosa na forum i reka da si ga vozia od broda do osijeka,nego bi reka da si se boria s njin i ne bi dosa s osmijehon..zato se nemoras zabrinjavat..eventualno odnesi nekome sa foruma da ti malo pogleda,plati mu pice ili čevape i to je to..iako se nemas za sta trenutno zabrinjavat :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Dok me ner ne bana... Je ja sam maltene na mjestu opizdio s njim , okreto se, dao gas i fju prokliza i ja i on, bio je fuull smotan u desno...Kum ga je vozio od Gornjih Andrijevaca do Os..91km ravno..Njemu sve 5 bilo..
A lega me istripo da je vidioo neki var kod  amortizera na vilici.. Al mi ga se jos nikom ne ostavlja da ga gleda jel mi se vozaaaa..Meni se u voznji motor ponasa ok..Al posto sam prije njega vozio APN6 1995g bas i nisam neko mjerilo..

Pupo:

--- Kraj citata ---

Premjestih temu u garažu, nadam se da si skužio o čemu se radi!

R3nchi:
Jesam ..

Dans su poskidane maske ...
Definitnvo je padano i malo je varen bas kod kormana a na vilicama je varen samo nosac za blatobran...
Tako da ipak nema beda nikakvih...
Kum  kaze da je masina tip top i da je to iovako najvaznije a lako ga se usminka..
Sto i namjeravam...
 E sad ja bi tu neki aspuh variomat i sta ste jos rekli da ide na neki osnovni tuning??
Meni to malo ima rupu u startu ..Ono prvih par cm ne hvata i onda tek pocne..
 E sad dal se tu sajla steluje ili sta??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju