Ostalo > Sportski kutak

2.HNL

<< < (3/5) > >>

aeroman:
Evo i 2HNL se završila.Inter se vraća a Zadar pobjedio Pulu kod kuće 3:0,Zadar sutra igra uzvrat al teško da će Pula nadoknadit 3:0

enigma:

--- Citat: aeroman - 29 Svibanj, 2007, 14:24:46 ---Evo i 2HNL se završila.Inter se vraća a Zadar pobjedio Pulu kod kuće 3:0,Zadar sutra igra uzvrat al teško da će Pula nadoknadit 3:0

--- Kraj citata ---

svakako...pula je u totalnom rasulu, nema navijača, igrači loši...

jebiga, lijepo mi je bilo gledat hajduk, dinamo i rijeku kad gostuju ovdje...čini se da ćemo sljedeće sezone gledat sesvete i hr dragovoljac :binkybaby: :redface:

IZd:

--- Citat: enigma - 29 Svibanj, 2007, 22:09:20 ---
--- Citat: aeroman - 29 Svibanj, 2007, 14:24:46 ---Evo i 2HNL se završila.Inter se vraća a Zadar pobjedio Pulu kod kuće 3:0,Zadar sutra igra uzvrat al teško da će Pula nadoknadit 3:0

--- Kraj citata ---

jebiga, lijepo mi je bilo gledat hajduk, dinamo i rijeku kad gostuju ovdje...čini se da ćemo sljedeće sezone gledat sesvete i hr dragovoljac :binkybaby: :redface:

--- Kraj citata ---

Zato ćemo mi u Zadru gledati Hajduk, Dinamo, ...  :laughing7: Nije svako zlo - zlo

enigma:

--- Citat: IZd - 30 Svibanj, 2007, 08:57:04 ---
--- Citat: enigma - 29 Svibanj, 2007, 22:09:20 ---

--- Kraj citata ---

--- Kraj citata ---

Zato ćemo mi u Zadru gledati Hajduk, Dinamo, ...  :laughing7: Nije svako zlo - zlo

--- Kraj citata ---

tako je... :headbang: :headbang: :laughing7:

ALONSO:
ludnicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :wav: :zivili: :blob1: :headbang: :toothy10: :toothy10:

Zadar više nije u drugoj nego u prvoj lizi, dana je dobija pulu 3:2 i uša je u prvu ligu po jubiljarni treči put....

sad mogu doč na gostovanje i u Šibenik i u Zadar  jeeeeeeee :headbang: :headbang: :happy6: :laughing7:

izd aj očemo se pridružit torci u zadru kad bili dođu :icon_biggrin: :frajer:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju