Tehnički kutak > Tuning skutera
MHR na Leo Vince??
J.U.R.C.A:
Vidim tema je rjesena ali bih se osvrnuo samo na izjavu da je MHR replika jaca od duo plusa i o nekakvim podacima o sazi oba kita
replica ima max 11 konja kada se sve max izvuce iz nje.
duo plus ima 12 konja a modular head oko 13,14.
luna500rr:
Sto je bolji izbor, MHR replica ili sport 70, dali replica mnogo krace traje, itd...
J.U.R.C.A:
--- Citat: luna500rr - 29 Lipanj, 2009, 19:25:49 ---Sto je bolji izbor, MHR replica ili sport 70, dali replica mnogo krace traje, itd...
--- Kraj citata ---
sport je do 10 konja max..
ja bi uvjek isao na sport jer u kombinaciji sa rr spuhom ili sa zxom daj optimalne performanse.
replica trazi okretaje a nista od tih okretaja.
sport se da brusiti ako zacvika cak 3 puta!
i to od topa trophy uzmes gus kit!
ToNYGP1Racing:
--- Citat: Bidalot_C30 - 29 Lipanj, 2009, 17:25:03 ---ova tonyGP1Racing stalno nesto radi a nikad nista ne napravi....
prvo je krenuo stavljati masinu od ktm-a na derbija pa je onda zavrsija na nekom leovince auspuhu i dosao sve do tcr-a...i kada mu je 50 ljudi objasnilo koji setup da slozi on prebaci na to da kupuje runnera 125...a kladim se da je sve sto zna ustelati je minimum na karb. :toothy9: :toothy12:
--- Kraj citata ---
Kao prvo ne zelim se svađati, ali ako cu morat onda budem.. Daj da ti objasnim na lijeoi nacin..
Sto se tice prebacivanja ktm motora na derbi; doslo je do problema koji se nije mogo nikako rijesiti! Znaci lanac od ktma je na lijepoj strani dok je od derbija na desnoj.. Tako da se to velika zajebancija slozit. To je jedini razlog zasto sam odusto od projekta. Da je uspio imo bi najjaci skut ikad slozen do 85 ccm..
2. Sto se tice kita i tih sr***a.. Skuzio sam da je to potpuno splativo.. Zasto? Em zbog potrosnje, trajanja i nepostojanja odgovarajuceg spuha za kit.. To je razlog prelaska na 4T motore tocnije skutere od 125ccm..
Zasto me vrijeđas da neznam slozit nes na motoru? To je za mene velika uvreda zato sto se dosta godina bavim motocrossom tocnije od 6. god kada sam dobio svoj prvi motor, moj deda i stari su mehanicari i puno toga sam naucio od njih! Jedino u sto se nisam razumio do sad je variomat, hvala bogu pa su me decki na forumu naucili! :) Ustvari i ti nisi prije znao o motorima dok ti nije netko reko! Sigurno nisi sam od sebe to naucio.. Onaj tko pita, ne skita, kako se kaze..
Evo nadam se da vam je sad malo jasnije.. Zasto me osuđujete na to da sam doso na ideju da prebacim motor ktma na skut?? Ocito to nekim forumasima smeta...
bijesna glista:
--- Citat: animatrix - 29 Lipanj, 2009, 12:47:57 ---pfff, bubnes bb motor i ne trebas se mucit oko kitova i rezonki :laughing9:
--- Kraj citata ---
E da samo sto mene nezanimaju takve kombinacije.Imam u garazi FZR-a 1000 i kad mi se divlja vozam njega,a čar je u tome da scoot od 50 cc-a izbrije tog mog FZR-a do 80-90 km/h zato se i zajebavam sa scoot-ovima.........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju