Tehnički kutak > Tuning skutera
Filter zraka-čiščenje
DJ RUNNER RACE:
PozdraF ekipo... namjeravam očistiti filter zraka...imam svoj sistem čišćenja, pa me zanima dal je tako dobro ili bi nešto drugačije trebao raditi....prvo bi oprao spužvu u nekom deterđentu, zatim ju posušio, pa bi filter ispuhao sa "puhalicom" tj. kompresorom, pa kad bi to sve bilo gotovo namočio bih ga sa mješavinom i namontirao ga takvog na skuter...dal je to dobro il im neki bolji način za čišćenje filtera...pa ako ima sam napišite...
cvele60:
Sta da te savetujemo kad je tvoj nacin ok,jedino ga ne kvasim celog u mesavinu nego uljem i cetkom premazem prednju stranu.... :icon_thumright:
DJ RUNNER RACE:
ma smo pitam...tražim po netu i nađem kao da ga likovi samo operu u "čarliju" osuše i stave nazad u motor...pa ono me malo trgnulo pa nije valjda da se skroz suh stavljau airbox...ma možda kupim nešto na PETROL-u za čišćenje filtera...ovisi kolka će cijena bit...al brijem da nisu potrebna ta dodatna sredstva
cvele60:
Pa i kad ga stavis opranog i suvog ,posle nekog vremena se sam ''naulji'' mesavinom koja ide iz karba nazad :icon_thumright:
YamahaSpy:
Najbolje ciscenje je oprat spuzvu u benzinu :icon_thumright: sva masnoca ce 100% otici.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju