Tehnički kutak > Blokade
Aprilia sr 50 ditech blokade
bijesna glista:
--- Citat: ledinci - 05 Lipanj, 2009, 21:33:07 ---Da li neko zna gde se moze skinuti ta elektronska blokada negde ublizini vukovara ili brckog +-20km?
--- Kraj citata ---
Mozes u Vinkovcima....MAG MOTO javi se Mariju...oni rade sa peugeo motorima,ali imaju gameboy i skinut ce ti to za 5 minuta....i da ukoliko ti je kodiran kljuc moras ponjeti i rezervni......Evo ti njihov broj pa ih probaj nazvati 032/306-502
Jimmy23:
Gdje je ta blokada na auspuhu? Nisam mogao naći. :icon_biggrin:
Iwo SR Tuono:
to se zove inače remapiranje ECU-a, serijski možeš remapirati ali malossi nemoj ni slučajno spajati na GB...najbolji SW ti je od ditecha 2001, a imaš i riješenje jedno drugo, od meen kupiš remapiran ECU i njega imaš za vozit se, a kad već imaš zablokiran ECU onda ga staviš sa strane i uštekavaš za registraciju.
@ Nabukodonozor - koliko bi mi love uzeo za stavit blokadu na ECU, imam gore malossi, al bi da mi na serijski staviš blokadu ako možeš preko GB, ako ne nosit ću ga na laptop spajat.
Inače imam dva ECU-a na prodaju!!!
Iwo SR Tuono:
--- Citat: osvetnik88 - 06 Srpanj, 2009, 00:55:13 ----da te ti elektronske blokade nejdu na ditecha...
--- Kraj citata ---
idu, samo neznam tko prodaje, bilo na SS pred godinu dve neki lik prodavao al malo su poskupe bile, 300-ak kn
Jimmy23:
Gdje je blokada na auspuhu na Apriliji SR 50 ditech?
http://www.bikez.com/pictures/aprilia/2005/21778_0_1_2_sr%2050%20ditech_Image%20credits%20-%20Aprilia.jpg
Skinuo sam auspuh i nema onog tuljka niti slijepog crijeva. :dontknow:
Nitko prije mene nije dirao jer sam prvi vlasnik. Kad je bio novi, skuter je išao 55, sad par km/h manje, 52,53.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju