Tehnički kutak > Styling skutera

Pomoc slupo sam skuter

(1/2) > >>

keno:
Ok decki vako imam Apriliju ditech i slupo sam je sad me zanima kako da "povarim platike" jel to skupo i sta sve da radim help. Ja sam nov u ovome pls help

luna500rr:

--- Citat: keno - 08 Svibanj, 2009, 18:39:10 ---Ok decki vako imam Apriliju ditech i slupo sam je sad me zanima kako da "povarim platike" jel to skupo i sta sve da radim help. Ja sam nov u ovome pls help

--- Kraj citata ---

Ako su ti samo napukle moci ces ih zavariti lemilicom ili posebnom varilicom za plastiku. Ako si smrskao plastike i napravio rupe na njima morati ces ih kitovat.
pozdrav :hello:

Bruno1990:

--- Citat: luna500rr - 08 Svibanj, 2009, 18:41:11 ---Ako su ti samo napukle moci ces ih zavariti lemilicom ili posebnom varilicom za plastiku. Ako si smrskao plastike i napravio rupe na njima morati ces ih kitovat.
pozdrav :hello:

--- Kraj citata ---
sve ti je on reko, ako znas napravi to...ili pozvi nekog tko zna i problem rijesen  :icon_thumright:

Pupo:
Ako su plastike dosta ispucale najbolje da odeš majstoru da ti on povari jer će to on definitivno najbolje napraviti jer zna što radi a najbitnije, ima i s čim kvalitetno povariti. Ako je nešto manje onda se možeš i sam baciti u posao. Malo se ispraksaš sastrane na nekoj plastici i onda opleteš po skuteru. Malo potraži po forumu, ima par objašnjenja kako to napraviti te je sve popraćeno sa slikama.

ivanm:
daj neku fotku..
ja sam sebi sve pokrpao i nije baš sjajno al može se popravit još..
ako se razumiješ u to probaj, a ako ne bolje furaj kod majstora...
evo pogledaj kako sam ja...

http://www.mojskuter.com/forum/index.php?topic=11622.45

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju