Tehnički kutak > Tuning skutera

pozicija

<< < (2/3) > >>

luna500rr:

--- Citat: mario_f15 - 08 Svibanj, 2009, 15:02:21 ---a vidis kod nas u sb  je murija alergična na to ..........
ja sam dobio opomenu za to...
a tjeo mi je pisat kaznu 700kn.........glupo je al et vidis    :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---

ovako to izgleda na mojoj a na servisu nista  :toothy12:

stipe:
da sam ja pandur, za ove crvene kaznija bi te odma  :icon_thumright:

em sto je ruzno, em sto bode u oci, em sto su prejake...

to je moje misljenje, tako da me ne napadas sad da sto mene briga ili sto vec...

luna500rr:

--- Citat: stipe - 08 Svibanj, 2009, 15:42:48 ---da sam ja pandur, za ove crvene kaznija bi te odma  :icon_thumright:

em sto je ruzno, em sto bode u oci, em sto su prejake...

to je moje misljenje, tako da me ne napadas sad da sto mene briga ili sto vec...

--- Kraj citata ---

prijatelju svak ima svoje misljenje, nisu toliko jake koliko je kamera na mobitelu glupa :laughing7:
neboj se za napad, svezan sam :laughing1:

zvone17:

--- Citat: luna500rr - 08 Svibanj, 2009, 12:41:33 ---Moj je dva puta preko tehnickog presao sa crvenim led pozicijama, prijatelj zvone u nas ti to nitko i negleda na skuterima, nije ti ovo Split ni Zagreb :laughing7:

--- Kraj citata ---

Marko? ako se ne varam...
Te se pozicije kupuju u autodjelovima? Sta triba pitat koje jacine idju koliko volti?

luna500rr:
Niksa Rebic drzi trgovinu preko puta stare benzinske, to su auto djelovi, imas sprejeva, filtera, gljiva, kapica raznih, pozicija obojanih, pozicija led, ima jos nekih sitnica ali nema rolica :BangHead:
mislim da su 14kn, ja sebi stavio na lunu i asconu, a onaj mali sto je vozio onog golfa, ako se jos sjecas, tamo ispred skole u zmijavcima, on ti moze nabavit i za golfa i mercedesa

za lunu pitaj: ''ubodne pozicije led za auto'' - plave ili crvene, reces li mu za motor, pocet ce ti mudrovat da je motor 6v i da ti nece radit :laughing7:
netrebas nista puno pazit prilikom ugradnje, samo ih ubodes na mjesto starih, a polaritet nemoras pazit jer je na lunim pozicijama izmjenicna struja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju