Općenito > Generalno o skuterima
SR 50 DiTech kupovina
Iwo SR Tuono:
nemaš ša bit u čudu...DiTech :headbang: :headbang:
Losinj:
a zasto onda neki ide ko mutav a neki ne,konkretno ti govorim za ove s losinja.
dam ruku u vatru da jedini neno sa losinja tanka na tifonu koji je udaljen cca 20km,a ovi ostali na ini il adria oilu za koje mi neno kaze da mu steka kad natanka.
sta onda ovi ciste te inektore il....iako sumnjam jer to su vise likovi pali i vozi dok ide
delboy1987:
neka ga kupi pogotovo za te pare... ja ga kupio bio sa 2500 km i preso s njim 25000 bez ikakvih ali bas ikakvih problema znaci samo servisi redovni. jedino sto sam mjenjao svjecicu svakih 1000km. samo sto kad mu je dosao kvar niko ga nije znao popravit i nije bilo djelova. ali s tako malo km nek ga kupi jer ca ga dobro posluzit. i da najbrziji je serijski skuter a usto i trosi samo 2.5l kad vozis dvojicu i pun gas nikad ne trosi preko 3
delboy1987:
i da tankao sam ga samo na tifonu(kazu da imaju najbolje gorivo, a valjda i je kad ja nisam imao nikakvih problema)
neno20:
--- Citat: Losinj - 08 Svibanj, 2009, 14:15:29 ---kad vec pitas da ti i kazem svoj dozivljaj na koji sam malo ostao...mislim cudno mi bilo...a vjerujem da ce i nenu zanimat... ;D
ima tu jedan lik onu ditech spiderman replicu,sve serijala i stao bas jucer uz runnera i SF-a,onak na startu ih ostavi ko iz picke pa na dalje pere a ja bleno :o
Neno to ti je onda aprilia sto je bila od Darka prije...
--- Kraj citata ---
mislim da je darko nešto prćkao oko tog motora, nisam imao pojma da je to di-tech,mislio sam da je karb verzija :icon_thumright:
ja isto mislim da ovi svi sipaju ovdje a nisam nikoga pitao krajnju brzinu i kako im je sa svjećicom. rekao sam ti da mi ova sada drži preko 3000 km a kada sam sipao na ini jedva 250 km.neka ga dečko uzme i ništa po njemu ne prćka,možda samo spuh :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju