Općenito > Generalno o skuterima

SR 50 DiTech kupovina

<< < (3/3)

acmen:
Svakako preporuka za kupovinu a pogotovo po toj cijeni.

Eto moja na brojčaniku prevrtila 26k km (inace je 02' godinšte), potrosnja uistinu smijesna (~2.5l), na cesti brži od svih serijskih/stock karb skutera (bilo po ubrzanju i krajnjoj), vrlo dobar položaj sjedenja pogotovo za višlje ljude (ja sam btw dvometraš), također relativno komotno mjesto za suvozača/cu.... i jesam li spomenuo potrošnju  :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

Ja doduše tankam isključivo omv100 (ponekad na tifonu ono class gorivo) i skoro pa nikad ništa drugo nije ušlo u rezervoar. I ja sam svječicu mjenjao nakon 6k km ne zato jer je otišla vec mi je bilo dosadno  :toothy12: :toothy12: (ajd serem; malčice mi je sve bolje zbog nove svjecice no ne tako drastično).

Ajd evo ti koja slikica moje da što manje razmišljaš dal' kupiti ili ne  :toothy9: :toothy9: :toothy9: :glasses9:

Disko Nindža:
Puno hvala na svim odgovorima! :)
Sutra ćemo pogledati skut!

Kupio bi ga ja sam, mene moj NRG nešto zeza, samo imam filing da je NRG puno udobniji za suvozača, a puno vremena samnom na skutu provodi i cura pa mi je bitno da se i ona kolko tolko dobro osjeća na motoru :)

Iwo SR Tuono:
malo je NRG udobniji al ništa pretjerano, ja sam zato stavio sic od 150tke pa je sad bolje, jer 90% vremena je samnom netko na skuteru, od zadnjih 300km, 270 se cura vozila samnom tak da ono

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju