Općenito > Generalno o skuterima

SR 50 DiTech kupovina

(1/3) > >>

Disko Nindža:
Jedno pitanjce...

Frend ima priliku kupiti Apriliu SR50 DiTech iz 2003. godine, sa manje od 3000 prijeđenih PRAVIH kilometara. Ona crvena sa krem sicom.
Dečko koji prodaje traži 5000 kuna. Sa motora navodno nije padano i kozmetički je u super stanju. Jedino je akumulator ošo.

Kako ja motor nisam vidio, a niti ja niti on nismo neki stručnjaci, čisto me zanima mišljenje o DiTehch Apriliama tog godišta, pogotovo od ekipe koja vozi takav skuter. Čuo sam da se ti skuteri "kvare"... E sad... kvari se sve! Samo pitanje je u kojoj količini :)

neno20:
ja imam takav pola godine i nemam niti najmanjeg kvara a napravio sam 5000 km. pazi na gorivo i to je to :headbang:

benelli:
pa do je dobra ponuda

sta aprilia sr ditech ima 7ks ???

Iwo SR Tuono:
To je SR Sport replika znači.

Za te pare svakako treba ga uzet makar ga preprodao  :icon_thumright:

Ja sam napisao masu elaborata o ditechu pa potraži malo po forumu, po netu.

Nema 7ks, al ima momenta i snage puuuno više nego sve ostale 50tke, karb/injection.

Suzuki Katana DiTech i SR DiTech su najbrži serijski skuteri 50ccm ikad proizvedeni tako da ono, ako sa serijalom ditechom skidaš neki lošije poštelan karb sa spuhom netrebaš se čudit  :drunken_smilie:

Losinj:

--- Citat: neno20 - 08 Svibanj, 2009, 12:32:31 ---ja imam takav pola godine i nemam niti najmanjeg kvara a napravio sam 5000 km. pazi na gorivo i to je to :headbang:

--- Kraj citata ---

kad vec pitas da ti i kazem svoj dozivljaj na koji sam malo ostao...mislim cudno mi bilo...a vjerujem da ce i nenu zanimat... ;D

ima tu jedan lik onu ditech spiderman replicu,sve serijala i stao bas jucer uz runnera i SF-a,onak na startu ih ostavi ko iz picke pa na dalje pere a ja bleno :o

Neno to ti je onda aprilia sto je bila od Darka prije...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju