Tehnički kutak > Styling skutera
Trakice
igor27:
--- Citat: Area51 - 20 Svibanj, 2009, 22:02:30 ---Svaki put se sve više razočaram u Varaždin, fancy grad a nemaš poštene trgovine sa moto opremom. Morat ću do čk s vlakićem :)
--- Kraj citata ---
nisam gledao u SUPERBIKE.......možda ima ali sumnjam jer je u qurcu trgovina...a ako hočeš ja ti kupim u čk pa kad budeš u vž samo mi javi i ja ti dofuram nije bed...... :cvikeri:
Pupo:
Dogovorimo se, nije bed.
Jesi kupio one trakice što u paketu imaju onu plastiku za montažu trakica ili je samo trakica. Vidio sam kod nas u Požegi i jedno i drugo pakiranje, nije velika razlika u cijeni a puno je lakše zaljepiti s tom plastikom.
sven_vx:
--- Citat: Area51 - 20 Svibanj, 2009, 22:15:40 ---Dogovorimo se, nije bed.
Jesi kupio one trakice što u paketu imaju onu plastiku za montažu trakica ili je samo trakica. Vidio sam kod nas u Požegi i jedno i drugo pakiranje, nije velika razlika u cijeni a puno je lakše zaljepiti s tom plastikom.
--- Kraj citata ---
jel ima posebno za kupit ta plastika ili zajedno sa trakicama???
igor27:
--- Citat: Area51 - 20 Svibanj, 2009, 22:15:40 ---Dogovorimo se, nije bed.
--- Kraj citata ---
jes.....al je treba malo modificirati da lijepo zakeliš.......onaj pipac je predugi pa zapinje po felgi....malo se skrati da ga možeš vući po vanjskom rubu felge.....
tak je kod mene bilo a i zavisi od felge
igor27:
--- Citat: sven_sp180 - 20 Svibanj, 2009, 23:07:15 ---jel ima posebno za kupit ta plastika ili zajedno sa trakicama???
--- Kraj citata ---
ja sam vidio samo u kompletu.....imam viška pa ako trebaš :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju