Općenito > Slike i filmovi o skuterima

Just in osijek

<< < (8/10) > >>

zip boi:
dragi momci ako vam nije po volji i nije smiješno nemojte se smijat i nemojte čitat i gledat ovaj post :)  :frajer: ja ni u jednom slučaju nisam spomenul da skuter nejde dobro i da nije dobar i kao što rekoh o ukusima se ne raspravlja ,a  ova gljiva sigurno nije po mom ukusu i kolko god da bi jeftino dobil mislim da bi bila u garaži barem u mom slučaju ali po x2 o ukusima se ne raspravlja!!! zato pise just in os kao stvar da ljudi u os imaju jedinstven ukus  :notworthy: kao što se vidi iz priloženog!!

zip boi:
ps:cilj slike nije bio nikog uvrijedit niti spradat već samo dokazat da se ukusi razlikuju :P

neer:
jbg ni ja nevolim te stage šest gljive preogromne i izgledaju nekvalitetno ..ali ajd da si uslikao neko bobotiana i s naljepnicom malosi i reko vidi ovog mangupa.ali kud bas skuter od decka koji se trudi i ima ga po netu,uglavnom dosta vise o tom pricajmo malo o meni.... ma gljiva nis nevalja  :laughing7:

brzzzi:
sam malo zip boj kako bi to onda izgledalo da ja idem po gradu i slikam sve one koji imaju malossi E5 gljivu (za koju znamo da je kvalitatna) ali koja je meni odvratna i onda tu postam joj vidi kakav šit od gljive baš je ružna ili joj kako odvratno stoji na skuteru ili joj što se kurči s malossi gljivom!?!?! Daj malo riješi prioritete da li je tebi samo ružna ili je opčenito kirbaj ko što je neer rekao...

DvdAerox:
meni se isto ne vidja kako strsi vani, opcenito mi se spuzvaste gljive ne svidjaju..al hebiga gusti su gusti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju