Tehnički kutak > Tuning skutera
Dali to odgovara?moze li bolje?f15
mario_f15:
evo ljudi da vidim sta kazete dal ovo sta valja,metio sam na skut leo vince majstor mi je to sve podesio,metio je tvrde male federcice,CRVENI centralni i rolice 6 grama.
motor malo teze krece,al fino vuce do 60km/h,a poslije malo teze,kao da mu je tesko uci u obrtaje i navuče do 80km/h,dal to moze sta bolje????
kao da mi nema snage poslije 60km/h?'pozz
:notworthy: :help:
sven_vx:
treba se poigrat sa prijenosom...probaj sa laksim rolicama...npr 5.5...
seba:
--- Citat: mario_f15 - 06 Svibanj, 2009, 20:13:35 ---evo ljudi da vidim sta kazete dal ovo sta valja,metio sam na skut leo vince majstor mi je to sve podesio,metio je tvrde male federcice,CRVENI centralni i rolice 6 grama.
motor malo teze krece,al fino vuce do 60km/h,a poslije malo teze,kao da mu je tesko uci u obrtaje i navuče do 80km/h,dal to moze sta bolje????
kao da mi nema snage poslije 60km/h?'pozz
:notworthy: :help:
--- Kraj citata ---
moze bolje,6g je puno previse za minarelli makinu. probaj sa oko 4g,trebalo bi bit puno bolje. centralni isto meksi bi trebao,zuti ili bijeli. federe kvacila zute,koje ti je stavio majstor?
mario_f15:
kaze da je metio tvrde federcice male,a kaze kad bi metio centralni seriski da bi imo rupu u ubrzanju,,,i da je crveni najbolji,
bojim se kad bi metio lakse role da bi samo ulazio u obrtaje i dero se a nebi mogo krenut?
heh
:toothy9:
i koji bi bio najbolji centralni bijeli ili zuti? :angry9:
seba:
--- Citat: mario_f15 - 06 Svibanj, 2009, 20:27:54 ---kaze da je metio tvrde federcice male,a kaze kad bi metio centralni seriski da bi imo rupu u ubrzanju,,,i da je crveni najbolji,
bojim se kad bi metio lakse role da bi samo ulazio u obrtaje i dero se a nebi mogo krenut?
heh
:toothy9:
--- Kraj citata ---
grijesis,probaj stavit pa ces vidjet :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju