Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
2009. mega meet Bedekovčina???
seba:
--- Citat: speed - 06 Svibanj, 2009, 22:16:41 ---seba mozemo i na bazi,e vi likote kaj imate stanove na bjelolasici,mozda sam nekom od vas i struju radil u njima ako su nove gradnje :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
dogvorit cemo se,brla ima noviju gradnju to znam
sven_vx:
--- Citat: speed - 06 Svibanj, 2009, 22:16:41 ---seba mozemo i na bazi,e vi likote kaj imate stanove na bjelolasici,mozda sam nekom od vas i struju radil u njima ako su nove gradnje :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
ja imam isto tek napravljenu viksu...neznam dali si radio struju...gazda te vikse vozi crni x5 stari model... :icon_biggrin:
speed:
--- Citat: sven_sp180 - 06 Svibanj, 2009, 22:19:57 ---ja imam isto tek napravljenu viksu...neznam dali si radio struju...gazda te vikse vozi crni x5 stari model... :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
a jbg svaki vlasnik dodje u tuaregu i bmw-u nekom,iako su malo puta bili....kad bi je vidio znao bi jesam u tvojoj bio :icon_thumright:
dino_sk:
--- Kraj citata ---
aj sta se kurčiš :fingerr: :fingerr: :laughing7:
speed:
--- Citat: dino_sk - 06 Svibanj, 2009, 22:50:53 ---aj sta se kurčiš :fingerr: :fingerr: :laughing7:
--- Kraj citata ---
kad neces ti moram ja :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:
moram posao malo prosiriti sefu :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju