Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
2009. mega meet Bedekovčina???
Brla:
--- Citat: sven_sp180 - 06 Svibanj, 2009, 21:07:28 ---gore je cisto oke...onda bi dosla i ekipa iz rijeke...ali bi opet neki srali zbog udaljenosti...ja imam gore vikendicu pa bi mogo neku struju isfurat...
--- Kraj citata ---
i ja imam vixu gore :icon_biggrin:
sven_vx:
--- Citat: Brla - 06 Svibanj, 2009, 21:09:34 ---i ja imam vixu gore :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
onda cemo tebi nabijat racune za struju... :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:
seba:
--- Citat: speed - 06 Svibanj, 2009, 21:02:15 ---bjelolasica
--- Kraj citata ---
bjelolasica bi bila suerp,ali speed mozemo i na bazi,onaj parking je velik,gore je preko 100 auti kad su trke,tako da mislim da ce stat i 100-200 skutera i jos ce ostat mjesta za stunt
eladio:
ja cu podrzati svaku dobru ideju.. ali nazalost to je sve sto mogu, organizaciju ce morati poptuno odraditi netko od Vas :-[
"nazalost" :icon_biggrin: 27.06. moram reci sudbonosno DA pred oltarom crkve :primirje: , tako da sam sav vec lud od "organizacije" :bem__mu:
..posto sam i upravo pred preuzimanjem frisko kupljenog polovnog stana (kreda :visi: ) kojeg treba pripremiti za zivot , lud sam od obveza i zajebnacije s dokumetacijom :toothy3: :redface: :toothy11:
posljedice se vide i na portalu, gdje su malo zastekale "nove vijesti" , ali sta je tu je , bit ce bolje ako ovo sve prezivim :toothy3: :laughing7:
sven_vx:
eladio nam se zeni :casti: :la:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju