Općenito > Generalno o skuterima

Sprint Eagle!

<< < (9/10) > >>

animatrix:
ooo to tak treba! hoce bit 4t il prelazis na BB?

MaXoVaC:

--- Citat: animatrix - 29 Lipanj, 2010, 00:42:08 ---ooo to tak treba! hoce bit 4t il prelazis na BB?

--- Kraj citata ---
nece bit 4T....BB..zavisi od finansija  :laughing9:
bit ce na forumu sve...

animatrix:
sta sam primjetio, nitko ne swapa vece 4t motore, a to nebi bilo losa stvar, ja sam razmisljao o 125cc AC iz yamahe cygnus, al prizemljio sam se ubrzo nakon  :icon_tongue: mozda nije zabavan kao 2t, al ak radis kilometre, pogodniji je.. bas me zanima kako ce ici kinez BB  :frajer:

MaXoVaC:

--- Citat: animatrix - 29 Lipanj, 2010, 00:55:29 ---sta sam primjetio, nitko ne swapa vece 4t motore, a to nebi bilo losa stvar, ja sam razmisljao o 125cc AC iz yamahe cygnus, al prizemljio sam se ubrzo nakon  :icon_tongue: mozda nije zabavan kao 2t, al ak radis kilometre, pogodniji je.. bas me zanima kako ce ici kinez BB  :frajer:

--- Kraj citata ---
neznam kako ce ici al znam da mi je viljuska pucala 2 puta... :confused5: to me malo i brine kocnice isto...vjerovatno neke druge vile idu gore poslije nekog vremena :laughing7:
i osjecam da cemo dobit ban  ;D

animatrix:
50kb vise teksta na serveru.. pff!
vilice, kocnice, i zadnji amortizer.. mozda i rama, dodati onu cijev u sredini da se ne savija... ima posla tu

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju