Tehnički kutak > Styling skutera

poliranje???

<< < (3/4) > >>

White:
Imas samo 31 stranicu....pretrazi :hello:

VoRdA_NRG_MC3:
treba prvo dobro razmislit o tome...jer kad krenes polirat na pola posla ce ti ruke otpast i htjet ces odustat..al ako imas volje zasto ne.... :headbang:

giannelli:

--- Citat: VoRdA_NRG_MC3 - 09 Svibanj, 2009, 20:23:39 ---treba prvo dobro razmislit o tome...jer kad krenes polirat na pola posla ce ti ruke otpast i htjet ces odustat..al ako imas volje zasto ne.... :headbang:

--- Kraj citata ---
stos je u tome da pocnes, jer kad jednom skines boju i pocnes slajfat vodenim nemozes stat na pola, sa svakim vodenim kad prelazis primjetis da si korak blize efektu ogledala, u meni to budi gust neki.  :laughing7:
s deklom sam se j*bo dva dana jer nije bilo desol-a za kupit, skidat boju glaspapirom mi se nije dalo, kasnije vodenim je lako.

209:

--- Citat: vx - 07 Svibanj, 2009, 00:13:47 ---jednostavnije ti je ako imaš desol/lavasol . s njim skineš boju i onda lagano sa 1000,1500,2000 zatim polir pastu/kredu. i bilo bi dobro proći bezbojnim lakom jer to je željezo ,nije aluminij pa je sklono hrđanju

--- Kraj citata ---

Tako je! Boja na amortizeru se ne skida smirglom nego sredstvom za dizanje/skidanje boje. Ispod je aluminij i to fino obrađen i kad prođes sa smirglom 400 treba ti tri gladne godine da sa smirglovima 600-800 itd izvuces ono sto se sjebalo sa ovim 400 smirglom.

@bobi - jel ti ista na skuteru znas napravit sam da prije toga ne postavis na forum pitanje? Vec ti je netko rekao, o poliranju ima 234 tema. Istina da se radi o deklu ili vilicama ali princip rada je isti. Prvo tema o bojanju opruga, sad o poliranju amortizera, pretpostavljam da ce sutra biti tema kako skinuti amortizer a da neskidas auspuh recimo..

Evo vam pa malo slinite  :toothy9:

R@kija:
jebeni su ti amotrizeri ...bas prejebeno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju