Općenito > Generalno o skuterima
Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!
BOBO:
Pozdrav društvo!
Dolazi proljeće i ja namjeravam konačno položiti A kategoriju i mog kineza od 50ccm zamijeniti nećim jačim i pouzdanijim.. Problem je u ograničenom financijama. Kad položim (nadam se da budem) ostaje mi cca 15000 kn. Netreba mi neka moćna i bjesna jurilica , već skuter kojim ću moći normalno pratiti promet po gradu i kad dođe vrijeme da me ak je moguće nekako odveze na slanu baru. :sunce: :glasses9: Treba mi tamo za odlazak u obližnje mjesto u svakodnevnu nabavku, da mi nitko ne trubi pocesti i pokušava me izgurati iz prometa. :strah:
Tražeći po netu moguće rješenje evo što sam našao: - Keeway otluk 150
-kimco super 8 125
-sym symphony 125
-DERBI BOULEVARD 125
-epsilon grad 150s
-epsilon gepard 150s
- generic xor 150
Skuter treba imati ravnu podnicu i mogućnost montaže kofera za stvari.Osiguran servis i dijelove .Da je pouzdan i da se ne kvari puno.
Budući da nemam baš nekog iskustva molim Vas da mi pomognete kod izbora. Sve što znam naučio sam na ovom forumu i ima puno povjerenja u Vaše iskustvo.
luka ns:
ja ti preporucam da gledas talijanske marke(gilera,aprilia,piaggio,malaguti...)
zasto ravna podnica???
piaggio beverly 200-250
malaguti madison 200
gilera nexus 250-300 iako su one malo skuplje
Jurich:
moj prijedlog
izbaci te kineze iz opcija jer za 15 000 kn mozes uzeti vise nego pristojan skuter (polovan naravno)
po tvojim zahtvjevima svakako pogledaj apriliu sportcity...neznan koliko si daleko od mora ali ako si 100 km + gledaj masine 200-250 ccm
evo ti neka samo za primjer s time da pripazis jer stučnjak je napisa kilometražu u miljama
http://www.njuskalo.hr/skuteri-preko-50/aprilia-sportcity-200-cm3-oglas-7063976
steeef:
sportcity je isključivo gradski skuter,nije ni udoban ni prostran za dulje relacije..
pod sicem nema mjesta ni za kacigu.
luka ns:
bas tako
sportcity je bas samo za po gradu a s obzirom da bi ponekad otisao na more ili na dužu relaciju moja preporuka ti je beverly,nexus,madison...nisu preveliki a nisu ni mali
agregati su provjereno pouzdani, a po meni su ta tri skutera i među najljepšima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju