Općenito > Generalno o skuterima

Dilema oko kupnje skutera? Pogledati prije postanja!

<< < (26/54) > >>

Toni46:

--- Citat: RunnerSukosan - 27 Srpanj, 2017, 00:35:20 ---
--- Citat: Ferly - 26 Srpanj, 2017, 23:48:23 ---Gilera Runner 50sp, imao sam ju, 2001.g, Malossi kit 70cc, to je letilo, preporuka ZA SVAKOGA !!!! A imao sam i problematika f15Ducati Corse, ajme... 100 problema s njim, puno para potrosio, prodao za duplo manje...
Uglavnom Gilera Runner 50sp odlican skuter !!
Pozz

--- Kraj citata ---
Koliko ti imas godina? :laughing7:

--- Kraj citata ---
Tlinajst

zlac0690:
pozz, imam na ponudi Derbi GP1 Open 2007g, model bez lanca, u dobrom je stanju, ali postoji jedan problem, ne radi mu kmh sat, crko je, motor ide odlično s tim da je sve serijala, e sad jel mi se to isplati uzimat jer kao prvo ne mogu ga regat jer ne radi taj vražji sat, gdje bi se taj sat mogao nabaviti i kolko bi mi se to isplatio, uglavnom sat je bio na popravku u Čakovcu i stavili su ga u funkciju al kad ga je stavio na skuter on je radio jedno kratko vrijeme i opet CRK, ko može nek pomaže, svaka pomoć dobrodošla

Ferly:
Toni46 Cetlnjast  :toothy12:

Poggiali:
Aj da pitam tu, mozda cujem koju pametnu :D

Kupil bi nesto do 9000kn da je registrirano, ak nije onda za 8000kn... da je sta znam 200-250cc

Gledal sam svasta po oglasniku, al cist u startu da napomenem da sam vozil samo vxra, visok sam 182, pa ak je neki model mozda "premali" za mene...

Znaci kaj bi po vama  bilo najbolje uzet od : vxr, dna, x9, x8, beverly, rambla, scarabeo gt, phantom max, madison.. ne znam ak sam jos nes zaboravio, nadodajte..

Tomi_ZG:
Od navedenog za te pare nikaj,fali ti još barem 5000kn na tvoju cifru,inače ti ne gine neki grob s hrpom ulaganja

Jer za 7000kn je teško nać i urednu 50ku,tak da za 1-2000kn više zaboravi nekaj od 200,a pogotovo 250ccm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju