Općenito > Maxiskuteri
VOŽNJA DO ZADRA MAXISKUTERIMA :) :)
greenlite:
ja i igor u subotu 16.05. krečemo oko pol 4 za Krk do tebe...to je kaj se tiče nas, i naravno pokupimo u zg-u ekipu ako bude jos tko isao
ChRiStIaN:
--- Citat: greenlite - 09 Svibanj, 2009, 14:38:27 ---ja i igor u subotu 16.05. krečemo oko pol 4 za Krk do tebe...to je kaj se tiče nas, i naravno pokupimo u zg-u ekipu ako bude jos tko isao
--- Kraj citata ---
pol 4 popodne?
ZOX147:
--- Citat: greenlite - 09 Svibanj, 2009, 14:38:27 ---ja i igor u subotu 16.05. krečemo oko pol 4 za Krk do tebe...to je kaj se tiče nas, i naravno pokupimo u zg-u ekipu ako bude jos tko isao
--- Kraj citata ---
Evo ja se samo nadam da neću imat nikakve obaveze, za koje ću znat početkom sljedećeg tjedna!
A moram malo i sa vlasnicom stana di bi spavali pričat...
A naravno tu je i nešto lošija prognoza za sljedeći vknd iako se to mijenja iz dana u dan...
igor27:
.......kaj se nebumo dogovorili..........bumo se.........ali kak veliš da vidimo sa obavezama jer je i kod mene napeto......ti vidi za prenočiti da znamo....
@kicho...da krenuli bi popodne jer green radi do 2.......nema veze do 10 najkasnije smo na krku kod @zoxa.......tebe pokupimo ako budeš išel.....
PAVOPUSKA:
ja sam isto ZA, trebao bi znat par dana prije dal se ide 100% jer sam sa Hvara a za drugo nema problema, imam neke prijatelje u ZD koji vozikaju maxiscutere pa da i oni skupe ekipu po zadru da nas bude vise :toothy10:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju